Kerem Aktürkoğlu'ndan Orkun Kökçü'ye esprili paylaşım

24.09.2024 - 09:47 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 09:56

Portekiz Ligi'nde Benfica, Boavista'yı milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün başarılı performansıyla yendi. Kerem'den maç sonunda Orkun'a esprili paylaşım geldi.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Orkun Kökçü'ye esprili paylaşım

AJANSSPOR - HABER

Portekiz Ligi'nde Benfica, deplasmanda Boavista'ya konuk oldu. Benfica maçı Vangelis Pavlidis, Orkun Kökçü ve Arthur Cabral'ın golleriyle 3-0 kazanmayı başardı.

Milli yıldızlar Benfica'yı taşıdı

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu, bu maçta da gol katkılarına devam etti. Orkun, Kerem'in asistinde ceza sahası dışından şık bir golle takımının 2. golünü kaydederken, Pavlidis'in ilk golünde asisti yapan isim yine Kerem Aktürkoğlu'ydu.

Esprili paylaşım

Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından resmi Instagram hesabında Orkun Kökçü'yü etiketleyerek, "Kardeşime sadece dokunmak kaldı" açıklamasında bulundu.

İşte Kerem Aktürkoğlu'nun asistinde Orkun Kökçü'nün golü:

Fırtına gibi başladı

Bu sezon Galatasaray'dan 12 milyon Euro karşılığında Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, çıktığı 3 maçta 2 gol ve 2 asistlik performansa imza attı.

Orkun'dan 6 skor katkısı

Orkun Kökçü de bu sezon Benfica'daki başarılı performansını sürdürüyor. Portekiz ekibiyle 7 maçta sahaya çıkan 23 yaşındaki futbolcu 3 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler