Kerem Aktürkoğlu'ndan Victor Osimhen itirafı!

22.10.2024 - 00:25 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 00:32

Galatasaray'dan 12 milyon Euro karşılığında Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, kendisinin ayrılığı sonrasında takıma katılan Victor Osimhen için konuştu.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Victor Osimhen itirafı!

AJANSSPOR HABER

Portekiz ekiplerinden Benfica'da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya platformu olan Kick üzerinden açtığı canlı yayında futbolseverlerin sorularını yanıtladı.

"Gönlümüzden geçen Galatasaray"

Bir futbolseverin Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakkındaki görüşlerini sorması üzerine konuşan Kerem Aktürkoğlu, "Galatasaray yener tabii ki. İçimizden, gönlümüzden geçen o.

Artık ben de taraftarım

Mauro Icardi kaldığı yerden devam ediyor. İnşallah daha iyi olur hepsi. Galatasaray da başarılı olur, olacaktır da. Ben de sizler gibi taraftarım artık" dedi.

"Osimhen ile oynamak isterdim"

Victor Osimhen'in Antalyaspor'a karşı attığı röveşata golü hakkında konuşan Aktürkoğlu, "Victor Osimhen'in golü çok güzel valla diyecek bir şey yok. Ben de sizler gibi şaşırdım, büyük oyuncu. Böyle büyük bir oyuncuyla oynamak isterdim tabii ki ama bana gerek yok. Yunus şov yapıyor, daha iyi olacak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler