Muammer Akçay: "Kerem Aktürkoğlu'nu Fenerbahçe istedi"

Feride Kara
12.03.2022 - 17:55 | Son Güncellenme: 12.03.2022 - 18:04

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun eski kulübü Hisareynspor'un U18 spor koordinatörü Muammer Akçay oyuncuyu Fenerbahçe'nin de istediğini söyledi

Muammer Akçay: "Kerem Aktürkoğlu'nu Fenerbahçe istedi"

Son Barcelona maçında gösterdiği performans ile konuşulan Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'nun eski kulübü Hisareynspor'un U18 spor koordinatörü Muammer Akçay genç futbolcu için açıklamalar yaptı.

25-26 yaşında Kerem konuşulacak

Muammer Akçay: "İddia ediyorum nasıl Messi, Ronaldo konuşuluyorsa Kerem de 25-26 yaşlarında o derecede konuşulacak. Atletico Madrid, Kerem'i 20 milyon Euro'ya alsa 80 milyona geri satar. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, UEFA sıralamasında Türkiye'yi üste taşıyabilir mi? İşte senaryolar
Habere Git

 Şu an ki değeri 20-25 milyon 

Bu potansiyelde bir futbolcu Portekiz'de, Belçika'da olsaydı çok daha büyük rakamlar konuşulurdu. Bence Kerem Aktürkoğlu'nun şu an ki değeri 20-25 milyon Euro. Bence Galatasaray tarihi bir para kazanır. Kerem'e hiç bonservis bedeli ödemeden bu paraları kazanmak önemli.

Fenerbahçe ve Beşiktaş istedi

Kerem, Erzincanspor'dayken Fenerbahçe'de istedi ama verdikleri rakam senelik 200 bin TL'ydi. Beşiktaş 400 bin TL teklif yaptı. Şaka mı bu ya. Üstelik Kerem'in bonservis ücreti de yoktu. Kerem'in serbest kalma ücreti sadece 15 bin TL'ydi." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler