Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu! Galatasaray...

Cem Ergün
10.07.2024 - 12:21 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 12:32

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için Sarı-Kırmızılılara yapılan transfer teklifinin detayları belli oldu. İşte Kerem için teklif edilen bonservis bedeli...

Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu! Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da başarılı bir performansa imza atan Kerem Aktürkoğlu, sezon sonu itibarıyla A Milli Takım formasıyla EURO 2024'te de mücadele etti. Sarı-Kırmızılılardan ayrılmaya sıcak baktığı iddia edilen Kerem için yapılan transfer teklifinin detayları ortaya çıktı. İşte detaylar...

İspanya ve Suudi Arabistan'dan teklif aldı

Galatasaray'da sezonun sona ermesiyle birlikte Kerem Aktürkoğlu için ayrılık iddiaları da gündeme geldi. Kariyerine artık başka bir kulüpte devam etmek istediği kaydedilen milli futbolcu için, İspanya ve Suudi Arabistan'dan teklifler olduğu duyuruldu.

Real Sociedad yolunda

Son olarak Fanatik'te yer alan haberde, La Liga ekibi Real Sociedad'ın Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmeye yakın olduğu ifade edildi.

Haber detayında Kerem'in de Real Sociedad'a gitmeye istekli olduğu vurgusu yapıldı.

Bonservis bedeli açıklandı

Galatasaray'ın kasasına bu transferde girmesi beklenen bonservis bedeli de açıklandı. Buna göre İspanyol temsilcisi, Kerem Aktürkoğlu için 12 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı.

Galatasaray karnesi

25 yaşındaki yıldız, geride bıraktığımız sezon Sarı-Kırmızılı formayla 54 maça çıktı ve 15 gol, 9 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler