Kerem Aktürkoğlu'nun "Galatasaraylıyım" sözüne Fenerbahçeli futbolcudan yanıt

05.10.2024 - 19:01 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 19:10

Fenerbahçe'nin orta sahası Mert Hakan Yandaş, eski Galatasaray futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun yaptığı açıklamalara bir göndermede bulundu. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu'nun "Galatasaraylıyım" sözüne Fenerbahçeli futbolcudan yanıt

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'dan, Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, dün akşam "Kick" üzerinden canlı yayın açtı. Milli futbolcu canlı yayında seyircilerle sohbet etti ve gelen soruları yanıtladı.

"Bizimkisi doğru yol"

Birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti üzerine şunları söyledi: "Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım da var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol, onlarınki yanlış da belki bir gün farkına varırlar."

Mert Hakan Yandaş'tan paylaşım

Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ise, Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Bizim 'Yol'umuz!"

Mert Hakan Yandaş, Anıtkabir'de yüzlerce Fenerbahçe taraftarının açtığı, "Açtığın bu yolda bizi senin fenerin aydınlatıyor" yazılı pankartı paylaştı ve "Bizim 'Yol'umuz!" notunu düştü.

Sosyal medyada, 30 yaşındaki futbolcunun bu paylaşımla birlikte Kerem Aktürkoğlu'na göndermede bulunduğu yorumu yapıldı.

Kerem Aktürkoğlu ve Mert Hakan Yandaş, Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Rams Park'ta oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde tartışma yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler