Kerem Aktürkoğlu'nun golündeki Krunic detayı gündem oldu
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk maçta Kızılyıldız'a karşı fileleri havalandırdı. Milli futbolcunun golü, Fenerbahçe'den Kızılyıldız'a transfer olan Rade Krunic'in yanından atması sosyal medyada gündem oldu.

Son 5 Haber

Noah Saviola: "Salah ile aynı sahayı paylaşmak rüyamdı"

Sarıyer'den hücum hattına Thiam hamlesi

Jayden Oosterwolde'ye Roma'dan transfer teklifi!

Fatih Tekke ayrılacak oyuncuları açıkladı!

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından sözleşmesi iptal edilen locasını geri almak için açtığı dava sonuçlandı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Benfica, deplasmanda Kızılyıldız'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Portekiz ekibine galibiyeti getiren goller milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'den geldi.
Kerem'in golüne engel olamayan Krunic gündem oldu
Takımını 1-0 öne geçiren Kerem Aktürkoğlu'nun golünde Rade Krunic detayı gündem oldu. NTV Spor'un haberine göre; golde topa Kerem Aktürkoğlu'ndan önce dokunamayan Krunic'in performansı eleştiri aldı.
Fenerbahçe döneminde sarı-lacivertli taraftarların da eleştirilerine maruz kalan Krunic, golün ardından kısa sürede sosyal medyada en sık bahsedilen isimler arasına girdi.
Krunic, Kızılyıldız formasıyla 6 maçta 395 dakika süre aldı. Bosna-Hersekli futbolcu bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı veremedi.