Kerem Aktürkoğlu'nun hakem Zorbay Küçük'e ne söylediği ortaya çıktı

Özgür Koç
13.01.2024 - 10:37 | Son Güncellenme: 13.01.2024 - 10:52

Galatasaray'ın deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu'nun kırmızı kart gördüğü pozisyonda hakem Zorbay Küçük'e ne söylediği ortaya çıktı.

Kerem Aktürkoğlu'nun hakem Zorbay Küçük'e ne söylediği ortaya çıktı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar ilk yarıda bulduğu golle öne geçtiği maçta, 86. dakikada penaltıdan yediği golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. 

Kerem Aktürkoğlu kırmızı kart gördü

Sarı kırmızılıların, Fenerbahçe'nin iki puan gerisine düşmesine neden olan maçta yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu, 86. dakikada gördüğü ilk sarı kartın ardından 90+7'de ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.   

Çok sinirlendi, 4. hakemin üzerine yürümeye çalıştı

Hakem Zorbay Küçük'ün kararına çok sinirlenen Kerem Aktürkoğlu, adeta çılgına dönmüş ve dördüncü hakemin üzerine yürümek isterken teknik direktör Okan Buruk ile yardımcıları araya girmişti.

Zorbay Küçük'e söyledikleri ortaya çıktı

25 yaşındaki futbolcunun gördüğü kırmız kart sonrası hararetli bir şekilde, maçın orta hakemi Zorbay Küçük'e ne söylediği de ortaya çıktı. 

"Yüzününe söylüyorum. Hayatımda gördüğüm..."

Spor Arena'nın haberine göre; Kerem Aktürkoğlu'nun kırmızı kartın ardından Zorbay Küçük'e bakarak, "Hayatımda gördüğüm en kötü hakemsin biliyor musun? Bak yüzüne söylüyorum. Sen bilerek yapıyorsun! Al topu." dediği iddia edildi. 

Kariyerinin ve sezonun ilk kırmızı kartı

Öte yandan Kerem Aktürkoğlu, Sivasspor maçında kariyerinde ilk kez kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Bu kart aynı zamanda Galatasaray'ın da bu sezon ligde gördüğü ilk kırmızı kart oldu. 

Kayserispor maçında yok

Bu sezon Galatasaray formasıyla 31 resmi maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 8 gol - 8 asistlik bir performans sergiledi. Sivasspor maçında kırmızı kart gören yıldız futbolcu, Galatasaray'ın Kayserispor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler