Benfica teknik direktörü, Kerem Aktürkoğlu'nun hedefini açıkladı!

05.10.2024 - 17:27 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 17:32

Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica'nın teknik direktörü Bruno Lage, Kırmızı-Beyazlıların formasını giyen Kerem Aktürkoğlu'nun ana hedefini açıkladı.

Benfica teknik direktörü, Kerem Aktürkoğlu'nun hedefini açıkladı!

Benfica'nın, yaz transfer döneminde Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu, kısa bir süre içerisinde gösterdiği performansla Portekizli taraftarların sevgilisi oldu.

Performansıyla dikkat çekti

Benfica ile 5 maça çıkan 25 yaşındaki kanat oyuncusu, 4 gol ve 2 asistlik performansla beğeni topladı. Başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Kerem için Avrupa ekipleri de şimdiden sıraya girdi.

İngiltere'den dev talip

Son olarak İngiliz ekiplerinden Manchester United'ın, Kerem Aktürkoğlu için girişimlere başlayacağı ve 40 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı iddia edildi.

"Kerem'in ana hedefi"

Devlerle anılan Kerem Aktürkoğlu için Benfica teknik direktörü Bruno Lage'den açıklama geldi. Lage, "Günümüzde işler bu kadar hızlı gelişirken, iyi olanlar kazananlar ve son golleri atanlar oluyor. En önemli şeyin Benfica olduğunun farkına varmalıyız.

Kerem'in ana hedefi Benfica'da harika bir kariyere sahip olmak. Gösterdiği gibi istikrarlı bir futbolcu olabilmek" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler