Kerem Gönlüm San Antonio Spurs'a neden gidemediğini açıkladı!

24.11.2017 - 00:39 | Son Güncellenme: 24.11.2017 - 00:39

Kariyerinde son olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi formasını giyen tecrübeli basketbolcu Kerem Gönlüm, Ülkerspor'da forma giyerken NBA'den aldığı teklifle ilgili beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu.

"Şu an olsa gemileri yakıp gitmeye çalışırdım"

Zamanında NBA'den bir teklif aldım. San Antonio Spurs' bana bir teklif yapmıştı. Ancak kulübüm Ülkerspor'le bir sözleşmem olduğun için gidemedim. Pişmanlık gibi değil ama şu anki kafa yapısında olsam gemileri yakıp gitmeye çalışırdım. Üzgünüm ama bazı şeyler kısmet.

"NBA'e gitmek için gerekli mücadeleyi vermedim..."

Belki oraya gitsem büyük bir sakatlık yaşayacaktım. O zamanlar eşimle daha evlenmemiştim belki evlenemeyecektik. Her şeyde bir hayır var. Kendime karşı kızdığım tek nokta gitmek için gerekli mücadeleyi vermemiş olmam. Her şeyi yapmadım yani. Yapabileceğim çok daha fazla şey olabilirdi. Başkalarına bıraktım bazı şeyleri.

"Popovic bana 2 senelik bir kontrat teklif etmişti"

Dream Team ile bir maç yapmıştık. Sonrasında akşam Greg Popovic'le beraberdik misafirperverliğimizi göstermek için. Orada bana bir teklif yapmıştı Popovic. 2 senelik bir kontrat teklif etmişti, ertesi gün de çok istediğini söylemişti bana. Ancak Ülker'le sözleşmem olduğu için gidememiştim. Zaten daha sonrasında 3-4 ay sonra İbrahim Kutluay gitti. O da Ülker'de oynuyordu. Onu da gördükten sonra elimden gelen her şeyi yapmadığımı farkettim.

Kerem Gönlüm Kimdir?

22 Kasım 1977 yılında Eskişehir’de doğan Kerem Gönlüm, basketbola 19 yaşında Şekerspor’da başladıktan sonra sırasıyla TED Ankara Koleji ve Ülkerspor’da forma giydi. 2005-2006 sezonunda Ülkerspor'dan  Anadolu Efes'e transfer olan Keren Gönlüm, uzun bir süre Efes'in formasını giydi. Anadolu Efes'te uzun yıllar oynayarak başarılı istatistikler yakalayan Gönlüm, kariyerinin kalanında Galatasaray, Pınar Karşıyaka ve Bahçeşehir Üniversitesi gibi takımlarında formasını terletti. Son olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde aktif olarak basketbol oynayan tecrübeli isim, Power forvet ve pivot pozisyonlarında oynayabiliyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler