Burak Elmas: "Kerem ile prensipte anlaştık. Gedson Fernandes..."

01.12.2021 - 13:50 | Son Güncellenme: 01.12.2021 - 16:37

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, yeni sözleşme konusunda Kerem Aktürkoğlu ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklarken, eski oyuncuları Gedson Fernandes'in transferi hakkında da konuştu.

Burak Elmas: "Kerem ile prensipte anlaştık. Gedson Fernandes..."

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sohbet toplantısında Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu. 

"Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi toplamda 5 yıllık olacak"

Burak Elmas, son haftalarda gösterdiği başarılı performansla dikkati çeken futbolcuları Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesini uzatma konusunda görüşmeler yaptıklarını aktararak, "Sözleşmesini uzatma için prensip anlaşmasına vardık. Sözleşmesi toplamda 5 yıllık olacak. Sözleşmede çıkış maddesi bulunmuyor." ifadesini kullandı.

Gedson Fernandes'in transferi

Geçen sezonun ikinci yarısında kiralık oynattıkları Portekizli futbolcu Gedson Fernandes ile ilgili soru üzerine Elmas, "Gedson Fernandes'in durumu ortada. Daha transfer dönemi açılmadı. Benfica kulübü bizim ilgimizi biliyor. Fernandes'in de bize ilgisi aşikar. Listemizde başka oyuncular da var. Ocak ayında gerekli hamleleri yapacağız. Transferin büyük bölümünü yaptık. Gerekli takviyeleri de yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Mustafa Muhammed'in durumu

Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed'in opsiyonunu kullanma konusunda aralık ayı sonuna kadar vakitleri olduğunu belirten Elmas, altyapılarında yetişen Bartuğ Elmaz ile de sözleşme imzalamak istediklerini vurguladı.

"Bartuğ'nun kalmasını istiyoruz"

Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamak istemediği ileri sürülen 18 yaşındaki ön libero Bartuğ Elmaz hakkında da konuşan Burak Elmas, "Bartuğ Elmaz'ın Galatasaray'da kalmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Marsilya maçında ilk kez forma giydi

Sarı kırmızılı kulübün altyapısında yetişen Bartuğ, 4-2 kazanılan Marsilya maçının uzatmalarında oyuna girerek ilk kez A Takım formasını giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler