Kerem Tunçeri'nin "Mesajlarımı ifşa etti" davasında flaş gelişme

25.03.2022 - 12:57 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 13:06

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin, “Mesajlarımı ifşa etti” diyerek şikayetçi olduğu sosyal medya fenomeni Elif Şen hakkında davayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Kerem Tunçeri'nin "Mesajlarımı ifşa etti" davasında flaş gelişme

Kerem Tunçeri ile mesajlaşmalarını ifşa eden Elif Şen'den şikayetçi olmuştu. Kerem Tunçeri, 8 yıl hapisle yargılanan fenomen Elif Şen’e açtığı davadan vazgeçince dosya düştü. 

"Alkolün etkisindeydim"

Kerem Tunçeri, aralarındaki yazışmaları kamuoyuyla paylaşan fenomen Elif Şen'den şikayetçi olmuştu. Savcılıkta ifade veren fenomen, Tunçeri ile 6 ay konuştuklarını söyleyerek "Bir anlık öfke ve sinirle aramızda geçen konuşmaları sosyal medya hesabımdan paylaştım. Alkolün etkisindeydim ve bu nedenle pişmanım. Kendisinden özür diliyorum." demişti.

Pişman diye vazgeçti

Sabah'ta yer alan habere göre; yürütülen soruşturma sonunda hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Elif Şen'in mahkemesi sürerken yeni bir gelişme yaşandı.

Kerem Tunçeri avukatı aracılığıyla Elif Şen'in pişmanlığının farkında olduğunu bu nedenle şikayetinden vazgeçtiğini belirten bir dilekçe sundu.

Mahkeme Tunçeri'nin dilekçesini dikkate alarak davanın düşürülmesine karar verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler