Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün takımı Benfica'ya şok! 3 yıl men cezası gelebilir...

17.10.2024 - 08:37 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 08:49

Milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Portekiz ekibi Benfica'nın 3 yıl spor müsabakalarından men cezasıyla karşı karşıya olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün takımı Benfica'ya şok! 3 yıl men cezası gelebilir...

Kerem Aktürkoğlu ile Orkun Kökçü’nün takımı Benfica'nın başı kanunla derde girdi. Portekiz basınına göre, köklü kulüp altı aydan üç yıla kadar spor müsabakalarından men cezasıyla karşı karşıya...

Savcılıktan men talebi

A Bola gazetesinin haberine göre, Portekiz Kamu Bakanlığı ile savcılık, kulüp yönetiminin yolsuzluk ve vergi kaçakçılığından suçlu bulunması halinde, kırmızı-beyazlı kulübe altı aydan üç yıla kadar spor müsabakalarından men edilmesini talep etti.

Benfica Kulübü: "İddialar ve suçlamalar asılsız"

Benfica kulübü, rüşvet, şike ve yargı sistemini etkilemeye yönelik girişim iddialarının asılsız olduğunu ve suçlamalara karşı kendisini savunacağını duyurdu.

Ligde 3. sırada

Portekiz Ligi'nde 1 maçı eksik olan ve 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Benfica, 16 puanla 3. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Lizbon temsilcisi 2 hafta sonunda 6 puanla 3. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler