Kerem Yavaş: "Maça bakınca oyunumuzla gurur duyuyoruz"

22.09.2024 - 23:05 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 23:10

ikas Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kerem Yavaş: "Maça bakınca oyunumuzla gurur duyuyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda Eyüpspor'u ağırladı. İlk yarıda Rashica'nın golüyle öne geçen Kartal'a Eyüpspor ikinci yarıda penaltı golüyle karşılık verdi.

90+1'de bu kez penaltıyı kazanan taraf olan Beşiktaş Ciro İmmobile ile penaltıyı gole çevirerek maçı 2-1 kazandı.

ikas Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Beşiktaş'a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalar yaptı.

"Üzücü tarafı, bu oyundan puan çıkaramamaktı"

ikas Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş şu ifadeleri kullandı: "Maç öncesinde herkesin kanaati Beşiktaş'ın favori olduğuydu. Çok iyi yapılanmaya gittiler, çok iyi başladılar, iyi oyunla iyi sonuçlar aldılar. Zor rakip, hele deplasmanda oynamak hiç kolay değil. Maça bakınca oyunumuzla gurur duyuyoruz. Oyuncularımız, Beşiktaş'ı yenmemiz için ne gerekiyorsa onu yaptılar. Üzücü tarafı, bu oyundan puan çıkaramamaktı."

"Bu maçı iyice analiz edip hatalarımızdan ders alacağız"

"Mutluyuz, çünkü bu oyun bize ileriki haftalarda ışık tutacak. Beşiktaş tabii ki rakibimiz değil ama büyük takımlardan da puan toplamalıyız. İlk devre savunmada iyi durduk, iyi geçişler yaptık ve pozisyon bulduk. Beşiktaş, 20. dakikada ilk pozisyonundan golü buldu. Oyun ivmesi onlara döndü. Biz yine akıllıca ve sakin oynadık. İkinci devre, ilk devrede yapamadıklarımızı yaptık. İlk devre topu tutamadık, Beşiktaş reaksiyonlarla topu iyi kazandı. Bireysel hatadan penaltı oldu. Bu oyun ileriki haftalar için bizi umutlandırdı. Bu maçı iyice analiz edip hatalarımızdan ders alacağız. Bu 6 haftada daha çok puan almalıydık."

"Ekip olarak çıkardığımız işten memnunuz"

"Bu oyun iyi oyuncularla iyi oynanan bir oyun. Bu takım halinde olursa önemli. Biz hem savunmaya hem hücuma aynı anda takım olarak değer veriyoruz. Geçen sene oyuncularımız bunu iyi gerçekleştirdi. Bundan memnunuz. Günümüzde futbolunda futbol bireysel değil. Bunu Türk takımlarının Avrupa'daki oyunlarından da görüyoruz. Bu oyun gelişen bir oyun, bunları takip etmeliyiz. Ekip olarak çıkardığımız işten memnunuz. Uzun süreli bir motivasyon gerekiyor. Ligde iyi çalışıp doğruları yapınca işler bizim için iyi olacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler