Kesin Yaşanmıştır 3. bölüm izle | Exxen

15.01.2021 - 21:48 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 21:52

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor. Exxen dizilerini ücretsiz izlemek için araştırmalar sürüyor. Exxen programı Kesin Yaşanmıştır 3. bölüm nasıl izlerim ve İşte Kesin Yaşanmıştır programı 3. bölüm izle gibi aramalar sürüyor. Exxen dizilerini izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor. Exxen İşte Kesin Yaşanmıştır programı 1. sezon 3. bölüm izle, Exxen İşte Kesin Yaşanmıştır programı 3. bölüm ve tüm bölümleri izle gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Kesin Yaşanmıştır 3. bölüm izle | Exxen

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor. Exxen dizilerini ücretsiz izlemek için araştırmalar sürüyor. Exxen programı Kesin Yaşanmıştır 3. bölüm nasıl izlerim ve İşte Kesin Yaşanmıştır programı 3. bölüm izle gibi aramalar sürüyor. Exxen dizilerini izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor. Exxen İşte Kesin Yaşanmıştır programı 1. sezon 3. bölüm izle, Exxen İşte Kesin Yaşanmıştır programı 3. bölüm ve tüm bölümleri izle gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor.  İşte tüm detaylar...

Volkan Öge Kesin Yaşanmıştırwww.exxen.com ve Exxen mobil uygulanması üzerinden izlenebilecek. Exxen erişimi 1 Ocak 2021 tarihinde başlayacak. Volkan Öge ile Kesin Yaşanmıştır da 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren Exxen üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra izlenebilecek.

Volkan Öge kimdir?

Volkan Öge 30 yaşındadır. Batesmotelpro ya da Bates Motel Pro ile uzun yıllardır Youtube içeriği üreten Volkan Öge, Batesmotelpro ekibinin yazarı, oyuncusu, zaman zaman şarkıcısı ve hatta bas gitaristidir. Youtube da son zaman İngilizce ve Cambly üzerinden yaptığı içerikleri oldukça izlenmekte ve güldürmektedir. İçeriklerinin çoğunu kendi yazan Volkan Öge, aslında bir İnşaat Mühendisidir. 

Kesin Yaşanmıştır programı da Youtube da uzun zaman önce yayınladığı ve oldukça güldüren bir programdır. Kesin Yaşanmıştır Exxen üzerinden yeni konular ve içeriklerle 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren güldürmeye devam edecektir.

Volkan Öge TED konuşmacısı olarak da TED X'te yer almıştır.

Senin için hazırladığımız haberler