Keskin: "Ali Ay, ihracı en az 5 kere hak etti"

26.12.2019 - 12:09 | Son Güncellenme: 26.12.2019 - 12:10

Bursaspor Kulübü Eski Başkan Adayı ve Yöneticisi Lemi Keskin, yeşil-beyazlılarla ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Eski Başkan Ali Ay’ın ihracı konusunda konuşan Keskin, ”Ali Ay, kulüpten 5 kere ihraç edilmeyi hak etti. Bursaspor’u adım adım batağa götürdü” diye konuştu.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Lemi Keskin’in açıklamaları şu şekilde:

Lemi Keskin: “Bursaspor ile ilgili acı gerçekler var”

Bursaspor, Süper Lig’e dönmek istiyor. Bu şehrin, taraftarın arzusu. Ama bir de karşılaştığımız acı gerçekler var. Zirveyi yakalama fırsatını Bursaspor sürekli kaçırıyor. Menemen maçında da maçı 2-0’a getiremedi Bursaspor. Yeni hoca ile de 3 puanı alamadık.

İbrahim Üzülmez, Bursaspor’da başarılı olur mu?

İbrahim Üzülmez’i neden seçtiler bilmiyorum. Bursa’da yetişen, alt liglerde şampiyonluklar kazanan o kadar çok fazla teknik adam var ki. Alt lige düşmüşken Bursaspor’un kendi evlatlarına yer vermesini beklerdim. Futbolcu kadrosu için de altyapı destekli bir kadro bekliyordum. İlk maçlarda mecburiyetten böyle çıkıldı sahaya. Sonrasında yapılan transferlerden sonra takımın dengesi bozuldu.

Lemi Keskin: “Çekirdek kadro oluşturulmalı”

Bursaspor’da mutlaka bu sezon altyapı destekli bir çekirdek kadro oluşmalı. Son kadroya bakıldığında Burak Kapacak haricinde oyuncu göremiyoruz. Süper Lig’e çık ya da çıkma. Çekirdek kadrosu olmadan mücadele eden takımların başlarına neler geldiğini biliyoruz. Altyapıdan çıkan oyuncuları takıma monte etme noktasında en avantajlı takımın Bursaspor olması lazım. Halen kaybedilen bir şey yok ama ikinci devrede mali sıkıntıların Bursaspor’un başına çorap öreceğini düşünüyorum.

Lemi Keskin: ”Ali Ay, kulüpten atılmayı 5 kere hak etti”

Eski bir başkanın Bursaspor üyeliğinden atılması üzücü bir durum. Ama Ali Ay’ın ihraç edilmesine üzülmem. Ali Bey, 5 kere kulüpten atılmayı hak etti. Hiçbir şekilde iyi sonuç elde edememesine rağmen, aynı hataları yaparak başarılı olmayı bekledi. Bursaspor’u büyük bir borç batağının içine soktu. Eskişehirspor’un 100 milyon borçla çektiğini görüyoruz. Bursaspor’un borcu 500 milyonun üzerinde. Bursaspor’u batağa adım adım götüren Ali Ay ve yönetimleridir. Aynı filmi tekrar tekrar seyreden ve Ali Ay’a oy veren üyeler de suçludur. Ali Ay’ın ihraç edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler