Kevin De Bruyne için resmi açıklama! Rusya maçında...

03.06.2021 - 10:45 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 10:47

Belçika'nın yıldız isimlerinden Kevin De Bruyne Şampyionlar Ligi finalinde sakatlanmıştı. Rusya maçında oynayıp oynayamayacağı netleşti. İşte detaylar...

Kevin De Bruyne için resmi açıklama! Rusya maçında...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

EURO 2020 B Grubu’nda mücadele edecek olan Belçika’da gözler Kevin De Bruyne’den gelecek habere çevrilmişti. Şampiyonlar Ligi final maçında sakatlanan yıldız futbolcunun durumu netleşti. Teknik direktör Roberto Martinez, futbolcuyla ilgili durumu anlattı. 

Kevin De Bruyne, Rusya maçında yok

Martinez yaptığı açıklamada burnunda göz çukurunda kırık olan futbolcunun Rusya ile oynanacak maçta forma giyemeyeceğini söyledi. 

Turnuva boyunca maske kullanacak

Kevin De Bruyne, daha önce Jan Vertonghen’in giydiği gibi bir maske kullanacak. Futbolcu için Martinez, ”İlk maçta oynaması uygun değil. Yerine kim oynarsa oynasın katkı vermesini bekliyoruz” dedi. 

Bu sezonki performansı 

Manchester City ekibinde bu sezon 40 maçta 10 gol 20 asist üreten futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea maçında büyük bir hayal kırıklığı yaşamış ve gözyaşlarını tutamamıştı.

Futbolcular aşılanacak

Öte yandan Belçika’da tüm futbolcular EURO 2020 sonuna kadar tüm futbolcuların aşılanacağını ifade etti. B Grubu’nda Belçika, Danimarka, Finlandiya ve Rusya mücadele edecek. 

Senin için hazırladığımız haberler