Kevin De Bruyne, Manchester City'den ayrılacak mı? Pep Guardiola açıkladı

Özgür Koç
23.07.2024 - 15:13 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 15:22

Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola, adı Suudi Arabistan kulüpleriyle anılan Kevin De Bruyne'nin geleceğiyle ilgili konuştu.

Kevin De Bruyne, Manchester City'den ayrılacak mı? Pep Guardiola açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Manchester City'nin İspanyol menajeri Guardiola, Belçikalı yıldız orta saha Kevin De Bruyne hakkındaki transfer iddialarına açıklık getirdi.

"Kevin ayrılmıyor"

Suudi Arabistan takımlarının listesinde yer alan Kevin De Bruyne'nin takımda kalacağını belirten başarılı teknik adam, "Kevin ayrılmıyor. Biri ayrılacaksa bunu konuşuruz ve transferde son güne kadar şansımız var. Yeni transfer olmayacağını söylemiyorum ama aynı kadroya sahip olma ihtimalimiz yüzde 85, 90 ya da 95 diye düşünüyorum." dedi.

Sözleşmesinin son senesine girdi

2015'te Bundesliga ekibi Wolsburg'dan 76 milyon euro karşılığında transfer olduğu günden bu yana 9 sezondur City forması giyen 33 yaşındaki futbolcu, kulübüyle olan sözleşmesinin son senesine girdi.

6 şampiyonluk yaşadı

Geride kalan sezonda 26 maçta 6 gol ve 18 asistlik performans sergileyen Kevin de Bruyne, Manchester City formasıyla 6 lig şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 50 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler