Kevin de Bruyne, Suudi Arabistan dedikoduları hakkında konuştu!

Ali Bozkurt
01.07.2024 - 16:33 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 16:36

Manchester City’nin yıldız orta saha oyuncusu Kevin de Bruyne, hakkında çıkan Suudi Arabistan transfer haberleri hakkında konuştu. İşte detaylar...

Kevin de Bruyne, Suudi Arabistan dedikoduları hakkında konuştu!

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan'ın önde gelen dört kulübü, yaz transfer döneminde Kevin De Bruyne'yi kadrosuna katmak istiyordu. Kevin de Bruyne, transfer haberleri hakkındaki haberlere son noktayı getirdi. 

‘’Hiçbir zaman ayrılmak istediğimi belirtmedim’’

HLN Sport'a demeç veren De Bruyne, ‘’ City'de mi kalıyorum? Evet, evet... Suudi Arabistan'a transferle ilgili birçok manşet okudum ama kimseyle konuşmadım. Eğer iyi bir teklif varsa ve Pep'e ayrılmak istediğinizi söylerseniz bu mümkün. Bu diğer kulüplerde farklı olabilir. Ama ben hiçbir zaman ayrılmak istediğimi belirtmedim’’ dedi. 

‘’Yeterince param var ancak … ‘’

Suudi Arabistan kulüpleri ile henüz anlaşma sağlamadığını söyleyen De Bruyne, ‘’ Bakın, yeteri kadar param var. Bunu yeterince iyi biliyorum. Daha sonra aptalca bir miktar teklif edilirse, bu benim için değil. Bu tüm ailem, arkadaşlarım, çocuklarım, torunlarım ve çocuklarımın komşuları için’’ dedi. 

‘’Benim yaşında her şeye açık olmalısınız’’

HNL Sport’a verdiği bir önceki açıklamada Kevin de Bruyne, ‘’Kariyerimin son döneminde olağanüstü miktarda bir paradan bahsediyoruz. Bunun hakkında düşünmelisin. Eğer orada iki yıl oynarsam muazzam miktarda para kazanabileceğim. 15 yıl oynamak zorundayım ve muhtemelen o kadar kazanamayacağım. Eşim için sıra dışı bir macera var. Geleceği düşünmem lazım. Bunu aile içinde tartışıyoruz’’ şeklinde görüşlerini belirtmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler