NBA yıldızı Kevin Durant Avrupa'ya mı transfer oluyor? Bomba açıklama geldi

02.06.2022 - 12:36 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 13:41

NBA takımlarından Brooklyn Nets'in yıldızı ismi Kevin Durant'in gelecek yıl Avrupa'da forma giyebileceği ileri sürüldü. İddianın sahibi ise Durant'in eski takım arkadaşı...

NBA yıldızı Kevin Durant Avrupa'ya mı transfer oluyor? Bomba açıklama geldi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

NBA takımı Golden State Warriors'un yıldız oyuncusu Draymond Green'e göre eski takım arkadaşı Kevin Durant, gelecek sezon Euroleague'de forma giyebilir.

"Son yılımda Barcelona'da oynamak isterdim"

Yıldız basketbolcu 2019'da yaptığı açıklamada, "Euroleague'nin dünyadaki en iyi ikinci lig olduğunu belirterek, "Oyunları çok eğlenceli. Son yılımda gerçekten Barcelona'da oynamak isterdim. Olur mu bilmiyorum ama bunu deneyimlemek harika olurdu." ifadelerini kullanmıştı.

 

Kevin Durant, kariyerinin son basketlerini Barcelona'da atmak istediğini açıkladığında yıl 2019'du. Ancak o sırada Dunat hala kariyerinin zirvesindeydi ve Warriors ile son üç NBA finalinden ikisini kazanmıştı. Bu açıklamadan 3 yıl sonra yıldız basketbolcunun Katalan ekibine gitme olasılığı artık o kadar da uzak değil.

Draymond Green'den Kevin Durant sözleri

Bu akşam başlayacak olan NBA final serisinde Boston Cetcis ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan Golden State Warriors'un tecrübeli ismi Draymond Green, gazeteci Colin Cowherd'ın podcast'inde yaptığı bir konuşmada eski takım arkadaşı ve yakın dostu olan Kevin Durant'in geleceğinden bahsetti.

Durant, Barcelona'ya mı gidecek?

Green, "Tabii ki onu önemsiyorum çünkü o benim kardeşim ve her zaman iyi olmasını isterim. İster Brooklyn'de olsun, isterse gelecek yıl Euroleague'de oynamak için Barselona'ya gitmeye karar versin." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman, Efes'ten ayrılıyor mu? ABD'den flaş iddia...
Habere Git

Barcelona hayranı

Barcelona futbol takımının da hayranı olan Kevin Durant'in Barça'nın yıldız futbolcularıyla da arkadaşlığı bulunuyor. 33 yaşındaki Kevin Durant, birden fazla kez Brezilyalı Ronaldinho ve Neymar gibi yıldız futbolcuların Barcelano formalarını giyerken görüntülendi. Fransız futbolcu Griezmann da Durant'e Barça'da giydiği 7'li formasını göndermişti.

Paul Gasol da Barcelona bıraktı

Barcelona geçen yıl Pau Gasol gibi bir efsaneye kapısını açmıştı. İspanyol pivot kariyerini Katalan ekibinde noktaladı. Kevin Durant şu anda 33 yaşında ve şu an Barcelona forması giyen Nikola Mirotic'in NBA'den ayrılarak Katalan ekibine katılmaya karar veridiği yaştan beş yaş daha yaşlı durumda.

Senin için hazırladığımız haberler