Kevin Durant, Fenerbahçe'nin yıldızına hayran kaldı: Umarım yakında NBA'e gelir

Ali Bozkurt
19.07.2024 - 19:50 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 19:54

NBA takımlarından Phoenix Suns forması giyen yıldız oyuncu Kevin Durant, Fenerbahçe Beko forması giyen Nigel Hayes-Davis'i övgülere yağdırdı. Detaylar...

Kevin Durant, Fenerbahçe'nin yıldızına hayran kaldı: Umarım yakında NBA'e gelir

AJANSSPOR HABER

NBA takımı Phoenix Suns forması giyen eski şampiyon yıldız Kevin Durant, Fenerbahçe Beko forması giyen ve aynı zamanda milli takım oyuncusu Nigel-Hayes Davis hakkında açıklamalarda bulundu.

ABD milli takımı Paris 2024 Olimpiyatları’na hazırlanırken takımın yıldız oyuncusu Kevin Durant, takım arkadaşı hakkında medyaya açıklamalarda bulundu.


''Umarım yakında NBA'e gelir ''

Fenerbahçe Beko'nun yıldız oyuncusu Nigel Hayes-Davis hakkındaki görüşlerini belirten Kevin Durant, ''NBA’de oynayacak yeteneği var. Şu ana kadar bunu gösterdi, kolejde oynarken bunu gösterdi, EuroLeague’de bunu gösterdi. Umarım ligde şans bulur. Fakat o ne olursa olsun basketbol oynamaktan keyif alıyor. Sonuna kadar oynamaya ve çalışmaya devam edecek. Umarım yakında NBA’e gelir.'' şeklinde ifade etti.

''Tarihin en iyi oyuncuları ile bir aradayım''

ABD Milli Takımı’nın 12 kişilik Olimpiyat kadrosunda yer alan Nigel, “Dostum, inanılmaz bir his. Sanki rüyadaymışım gibiydi. Tarihin en iyi oyuncularından, Hall Of Fame’lerden, efsanelerden oluşan müthiş bir takımla bir aradaydım. Çok güzel bir his.” demişti.


Senin için hazırladığımız haberler