Kevin Durant henüz atlatabilmiş değil!

21.09.2017 - 13:00 | Son Güncellenme: 21.09.2017 - 13:00

Her Şeyi Değiştiren Karar


Kevin Durant, Oklahoma City Thunder‘ı bırakıp Golden State Warriors‘a geçmenin izlerini hala üzerinde taşıyor. Geçtiğimiz günlerde açıkça gösterdiği gibi konu onun için henüz kapanmış değil (Bkz. Twitter skandalı). Kararının meyvelerini şampiyonlukla ve finallerin MVP ödülü ile almış olsa da Warriors seçimi ona her zaman iyi gelen bir seçim değildi.

Durant geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajda bu kararından pişman olduğu anları ve insanların onun üzerinde bıraktığı etkiyi anlattı.

“Bu kadar fazla insanın ‘Senden neftet ediyoruz’ demesi insanı gerçekten derinden etkiliyor. Oynadığım insanlar için her şeyimi verdim ve onların bana bütün yaptıklarımdan sonra sırtlarını çevirmeleri beni çok üzdü. Kaldıramadım. Ciddi anlamda üzgündüm.” sözleri ile hikayesine başlayan Durantula ile yaşadıklarını Çin’e yaptıkları bir gezide menajeri ve iş ortağı olan Rich Kleiman anlatıyor.

“Hepimiz jet lagden dolayı dağılmıştık. Sabahın 6’sı olmasına rağmen ayaktaydım ve Durant beni aradı. ‘Hayatımı böyle mahvetmeme nasıl izin verdin?’ diye bağırdı. Bizim için en dibe vurduğumuz nokta o otel odasıydı.”
Durant ne kadar şimdilerde Warriors ile şampiyon olmanın tadını çıkarıyor olsa da belli ki bu onu yürekten etkileyen bir durum olmuş ve hala etkilemeye devam ediyor.

HerseyNBA

Senin için hazırladığımız haberler