Kevin Durant’e koronavirüs engeli!

07.01.2021 - 13:54 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 14:08

Son dakika basketbol haberleri... NBA'de Brooklyn Nets forması giyen Kevin Durant, NBA'in koronavirüs protokollerine takıldı. Kevin Durant ne zaman dönecek, kaç maç oynamayacak? İşte detaylar...

Kevin Durant’e koronavirüs engeli!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

NBA'in yıldızlarından Kevin Durant, Covid-19 testi pozitif çıkan bir kişiyle temaslı olduğu için takımı Brooklyn Nets ile oynayacağı 4 maçta forma giyemeyecek.

Ne zaman dönecek?

ESPN’in haberine göre, Durant’in temasından ötürü karantinada olduğu iletildi. Durant’a yapılan son 3 testin negatif çıkmasına ve oyuncunun vücudunun sürekli antikor üretmesine rağmen oyuncunun tedbir amaçlı olarak izolasyona girdiği belirtildi. Durant’in her gün koronavirüs testine gireceği ve tüm sonuçları negatif alması halinde en erken 12 Ocak’taki Denver maçı ile parkelere dönebileceği iletildi.

Yıldız oyuncunun, Brooklyn Nets’in dün oynanan Utah maçıyla başlayan yasağı, sırasıyla Philadelphia, Memphis ve Oklahoma City maçlarında geçerli olacak. Durant ve çevresindeki kişilerin de 12 Ocak’a kadar her gün teste gireceği kaydedildi.

Durant'in sezon istatistikleri

Aşil tendonundan ağır bir sakatlık yaşayan ve çok uzun süre parkelerden uzak kalan Kevin Durant, bu sezona tekrar formda başlamış ve 28.2 sayı, 7 ribaunt ve 4.8 asistlik ortalama tutturarak sezona iyi bir giriş yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler