Süper Lig ekibinden Kevin Rodrigues bombası

Özgür Koç
17.01.2024 - 11:06 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 11:12

Transferde vites yükselten Yılport Samsunspor, Adana Demirspor ile yollarını ayıran Kevin Rodrigues ile görüşmelere başladı. Detaylar haberimizde...

Süper Lig ekibinden Kevin Rodrigues bombası

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, transferde vites yükseltti. Sezonun ilk devresini küme düşme tehlikesi altında kapatan Karadeniz ekibi, dikkat çekecek isimlere yöneldi.

Kevin Rodrigues gündemde

Kayserispor’dan ayrılması beklenen Olivier Kemen’in ardından Adana Demirspor ile yollarını ayıran Kevin Rodrigues Samsunspor’un yeni hedefi oldu.

Portekizli’nin cevabı bekleniyor

Başkan Yüksel Yıldırım’ın bizzat ilgilendiği Portekizli futbolcu ile ilk temas kuruldu. 29 yaşındaki futbolcuya teklifin sunulduğu ve görüşmenin olumlu geçtiği gelen haberler arasında yer aldı. Başarılı sol bekin düşünmek için süre istediği ve kısa süre içerisine yanıt vereceği öğrenildi.

Sözleşmesini fesih etti

Sezona Adana Demirspor’da başlayan Rodrigues, yaşanan mali sorunların ardından Akdeniz ekibinden ayrılan isimler arasına yerleşti. Başarılı sol bek, 1 Ocak itibariyle serbest futbolcu pozisyonuna geçti. 

Bu sezon 17 maça çıktı

Kariyerinde Toulouse, Dijon, Real Sociedad, Leganes, Eibar ve Rayo Vallecano formaları giymiş olan 29 yaşındaki sol bek, Adana Demirspor'daki ilk sezonunda 34 maçta 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Portekizli oyuncu bu sezon ise 17 maçta sahaya çıkarken 1 gol kaydetti. 

Kontenjanın açılması gerekiyor

Samsunspor’da transferin gerçekleşmesi için Kevin Rodrigues’in olumlu yanıt vermesi de yeterli olmayacak. Yabancı kontenjanı dolu olan Samsunspor, transferi resmiyete dökmek için bazı oyuncularla yollarını ayırması gerekiyor. Kayserispor’dan Kemen’le de ilgilenen Karadeniz ekibinde Başkan Yüksel Yıldırım, “Takımdaki 14 yabancı oyuncu da takımdan ayrılmak istemiyor. Onlar ayrılmadan yabancı oyuncu alamayız” açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler