Harry Kewell'dan derbi yorumu: "Sinirliyim! Galiba yine maça..."

22.11.2021 - 10:04 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 10:08

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Harry Kewell, 2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisini çarpıcı sözlerle yorumladı.

Harry Kewell'dan derbi yorumu: "Sinirliyim! Galiba yine maça..."

Karşılaşmanın ardından Diego Lugano ile birlikte derbiyi yayıncı kuruluşa yorumlayan Kewell ilginç sözler kullandı.

İşte Harry Kewell'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Fenerbahçe sanslıydı"

"Bence Galatasaray kazanabilirdi. Fenerbahçe şanslıydı. Galatasaray 3 puana yakındı. Daha iyi takımdı Galatasaray ama şans eksikti."

"Heyecan verici bir genç"

"Gerçekten heyecan verici bir genç Kerem. Artık büyükler arasında oynuyor. Kariyerinin bu aşamasında ilerleme kaydedebilir. İyi bir performans sergiledi. Daha fazlasını bekliyordum ondan. İnanılmaz hızlı. Defans oyuncularının en çekineceği oyuncu tiplerinden biri."

"Fenerbahçe'ye yeterince zarar verebilecek fırsatlarda ondan beklenen performansı sergileyemedi. Pozisyonda topu verdi, geri aldı, soğukkanlı ve güzel bir son vuruş yaptı. İkinci yarıda da çok pozisyonlara girdi. İkinci golü 1 karış farkla kaçırdı, direkten döndü."

"Türkiye'de futbol Galatasaray'a karşı..."

"Sinirliyim. Bu maça gelirken yıldızların sergileyeceği oyunu izlemek istiyorduk. Galiba yine maça hakem imza attı. Bunu yıllar önce de söylemiştim İstanbul'a geldiğimde. Türkiye'de futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur."

"Tisserand'a çıkan ilk sarı kartta da, ikinci sarı kartta da emin değilim. Kırmızı karta gideceği için çok dikkatli olmak lazım sarı kartlarda."

Senin için hazırladığımız haberler