‘Keyfini çıkarın demek kolay ama…’

28.05.2021 - 18:47 | Son Güncellenme: 28.05.2021 - 18:52

Manchester City’de Guardiola, Chelsea ile oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi açıklamalarda bulundu. İşte Guardiola'nın basın toplantısı...

‘Keyfini çıkarın demek kolay ama…’

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea ile karşılaşacakları dev maç öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı. Guardiola, ‘Stresli olmak normal. Burada olmak çok farklı bir şey’ dedi. 

 

'Duygularımız ve stresle mücadele etmeliyiz'

Guardiola, yarın akşam oynanacak maç öncesi bazı futbolcuların gergin hissetmesinin normal olduğunu vurgulayarak, ''Kimisi gergin ve sinirli hissedecek, kimisi heyecanlanacak. Bununla baş edebilen futbolcularım da var. Duygularımız ve stresle mücadele etmeliyiz'' şeklinde konuştu.

 

'Her şeyden önce kendimiz olmalıyız''

Sahaya çıktıklarında kendi futbollarını oynamak istediklerini söyleyen Guardiola, ''Keyfini çıkarın demek kolay ama kazanmak için zorlanacağımızı biliyorum. Bu atmosfere uyum sağlamalıyız ve her şeyden önce kendimiz olmalıyız'' ifadelerini kullandı. 

 

Penaltılar için antrenman yaptıklarını söyleyen İspanyol teknik adam, antrenmana rağmen sahadaki gerginlik ile penaltı atmanın aynı şeyler olmayacağını hatırlattı ve sözlerini noktaladı.

 

Kariyerinde iki Şampiyonlar Ligi Kupası var

Kariyerinde Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City’de görev alan 50 yaşındaki teknik adam Pep Guardiola, daha önce Barcelona ile 2008-09 ve 2010-11 sezonlarında Şampiyonlar Ligi’ni kazanmıştı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler