Khabib Nurmagomedov'un babasından bomba açıklamalar!

22.11.2018 - 01:04 | Son Güncellenme: 21.11.2018 - 22:22

Khabib Nurmagomedov'un babasından bomba açıklamalar!

Khabib Nurmagomedov'un babası oğlunun geleceği hakkında konuştu

Khabib Nurmagomedov'un babası Abdulmanap Nurmagomedov, oğlunun gelecekteki maçları, kariyer planlaması hakkında konuştu.

Abdulmanap Nurmagomedov: ''Conor'a karşı boks kurallarıyla bir maç, ilgilendiğimiz bir dövüş.'' dedi. ''Khabib, dünyanın en iyi MMA dövüşçülerini yenebileceğini kanıtladı. Johnson, Barboza ve McGregor'a karşı aldığı güçlü zaferlerle bunu kanıtladı.''

Abdulmanap Nurmagomedov, Khabib'in olası rakipleri Ferguson, Poirier ve Kevin Lee hakkında ise şaşırtıcı bir açıklama yaptı ve bu isimlerle öğrencisi (Khabib'in takım arkadaşı) Islam Makhachev'in karşılaşmasının daha iyi olacağını söyledi.

''Tony maçı Khabib açısından enteresan olur ama onunla Islam da baş edebilir.''

''Kevin Lee 1-2 rauntluk bir dövüşçü. Bunu Ferguson maçında gördük. Islam onunla iyi bir maç çıkarabilir. Şimdi Iaqunta maçına hazırlanıyor, o maç hakkında konuşmayacağım.''

Abdulmanap Nurmagomedov, olası Khabib vs St-Pierre maçı hakkında da konuştu: ''Bu  dövüş her zaman hayalimdeki dövüştü. St-Pierre dokuz kez kemerini korudu ve iki sıklette şampiyon oldu. St-Pierre 74-75 kiloda kendini rahat hissederse onunla maça olumlu bakıyoruz. Hatta 77 kiloya çıkıp onunla maçı kabul edebiliriz.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler