Khabib'in menajerinden bomba açıklamalar!

06.11.2018 - 16:02 | Son Güncellenme: 06.11.2018 - 16:21

Khabib'in menajerinden bomba açıklamalar!

Khabib Nurmagomedov’un menajeri Ali Abdelaziz, dün verdiği röportajda Khabib’in sıradaki maçına, McGregor karşılaşması sonra yaşanan olaylara ve ikilinin arasındaki husumetin nasıl başladığına değindi.

 

Abdelaziz sözlerine, ‘’Khabib şu anda Conor McGregor’dan daha büyük bir star. Dünyanın en büyük liderleriyle, Putin’le, Erdoğan’la görüşüyor. Yakında Afrika kıtasına da gidecek. Müslüman dünyası için bir megastar. Dünyanın en büyük sporcularından biri.’’ diyerek başladı.

 

Khabib ve McGregor arasındaki husumetin aslında McGregor’un koçunun attığı bir tweetten itibaren başladığını dile getiren Abdelaziz, tweette Müslümanlarla alay edildiğini söyledi. Bahsi geçen tweette Khabib, Rafael dos Anjos'a Ramazan'dan dolayı eylül, ekim ya da kasımda dövüşmek istediğini, yazın dövüşemeyeceğini söylüyor. Conor'un koçu Kavanagh ise, ‘’İsa nakavtları sever, ama Muhammed yazları MMA hayranı değil herhalde? Dininizi akıllıca seçin!’’ yazıyor. Khabib de yorum olarak, ‘’Dinle dalga geçemezsin, dikkatli ol’’ diyor. Kavanagh da sonrasında sadece şaka olduğunu söylüyor.

 

Abdelaziz: ‘’Ailem ve benim hakkında konuştuğu için Conor’un suratını dağıtmak istedim ama zaten onu Khabib yaptı. Hakem araya girmese şuan ölmüştü.’’

Ali Abdelaziz sözlerine, ‘’Floyd Mayweather, Khabib’le asla UFC’de dövüşmez çünkü o ‘gerçek’ bir dövüşçü değil. Mayweather ve Conor gerçek dövüşçü değiller. Khabib için St-Pierre dövüşünü ayarlamaya çalıştık. Ama her şeyden önce, eğer takım arkadaşını Zubaira UFC’den kovulursa, Khabib de UFC’den ayrılacak.’’ diyerek nokta koydu

Senin için hazırladığımız haberler