Khalid Boutaib'ten Belhanda, Dirar ve Hakim Ziyech sözleri!

19.04.2018 - 13:17 | Son Güncellenme: 19.04.2018 - 13:17

Khalid Boutaib'ten Belhanda, Dirar ve Hakim Ziyech sözleri!

Evkur Yeni Malatyaspor'un golcü futbolcusu Khalid Boutaib, Beşiktaş maçı öncesinde flaş açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'deki son durumu değerlendiren Boutaib, Faslı vatandaşı ve yakın arkadaşları Galatasaraylı Belhanda ve Fenerbahçeli Dirar hakkında da konuştu.

Dünya Kupası öncesi değerlendirmelerde bulunan Faslı forvet, transfer döneminde ismi sık sık Fenerbahçe'yle anılan Ajax'ın yıldız futbolcusu Hakim Ziyech hakkında ise flaş ifadeler kullandı.

Beşiktaş maçı yorumu!

Evkur Yeni Malatyaspor'un Faslı santrforu Khalid Boutaib, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Sözlerine Beşiktaş maçı hakkında konuşarak başlayan Khalid Boutaib, "Beşiktaş maçında elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş kaliteli bir takım, ligde ve Avrupa'da çok önemli işler yaptılar. Amacımız; Vodafone Park'tan puan ya da puanlarla ayrılmak" dedi.

'Hedeflerime henüz ulaşamadım'

Kişisel performansını değerlendiren Boutaib, "Malatyaspor'un başarısı için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Benim ya da takım arkadaşlarımın gol atması ve asist kaydetmesi önemli değil, önemli olan takımımızın başarısı. Kişisel olarak ve takım olarak hedeflerimize ulaştık diyemem. Takım olarak hedefimiz ligde kalmaktı. Fakat arkamızdaki ekiplerin kazanmasından sonra bizim de puanlara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Malatyaspor'u neden tercih etti?

E.Yeni Malatyaspor'u tercih nedeni hakkında da bilgiler veren Faslı santrfor, "Malatyaspor'a transfer olmadan önce Aatif 'la bir görüşmem olmadı. Yöneticilerimizin bana karşı davranışları ve samimiyetleri Malatyaspor'u tercih nedenimdi. Yöneticilerimiz hatalarımla ve sevaplarımla hep yanımda oldular" diye konuştu.

Belhanda ve Dirar sözleri!

Faslı vatandaşları ve yakın arkadaşları Belhanda ve Dirar için de ayrı bir parantez açan 30 yaşındaki forvet, "Belhanda'nın formunu, Belhanda'nın performansıyla yorumlamak yanlış olur. Belhanda'nın formunu antrenmandaki performansıyla yorumlamak lazım. Çünkü; Fatih Terim gibi büyük bir hocayla çalışıyorlar. Sadece Belhanda değil, Feghouli için de aynı şeyleri söyleyebilirim. Belhanda şu anda Galatasaray'a adapte oldu. Performansı bence gayet iyi.

Fenerbahçeli Nabil Dirar'la da çok samimiyim. Dirar, asist ve gollerde görünmese de ofans aksiyonlarının içerisinde bulunuyor. Dirar, bence çok iyi bir futbolcu. Dirar'ın bence kalitesi tartışılmaz" şeklinde konuştu.  

'Dünya Kupası'nda favorim yok!'

Fas Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki hedeflerinden de bahseden Khalid Boutaib, "Hedefimiz; 20 yıl sonra Dünya Kupası'na giden takımımızı en iyi şekilde temsil etmek. Dünya Kupası'nda favorim yok. Dünya Kupası'nda Fransa, Arjantin ve Brezilya gibi çok güçlü takımlar var"

Hakim Ziyech, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Türkiye'ye çok çabuk uyum sağladığını belirten Boutaib, ismi sık sık Fenerbahçe'yle anılan Hakim Ziyech'le ilgili ise, "Hakim Ziyech'le transferi konusunda konuşmam olmadı. Fenerbahçe haberlerini ben de basında okumuştum. Ziyech, Fenerbahçe'ye ya da Süper Lig'den başka bir takıma gelirse Türk futbolu yeni bir futbolcuyu keşfetmiş olacak. Ziyech, çok önemli bir oyuncu ve karakter. Faslı futbolcuların son dönemde Türkiye'yi sıklıkla tercih ettiklerini görüyoruz. Bunun sebebi; kültürel benzerlik ve Süper Lig'in kalitesi" ifadesini kullandı.  

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler