Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl ve neden yoğun bakıma alındı?

04.06.2022 - 19:55 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 20:01

Massaka, Ünlü rapçi Killa Hakan'ın sağlık durumu iyi olmadığı ve yopun bakıma alındığını açıkladı. Peki sağlık durumu nasıl, iyi oldu mu ve neden yoğun bakımda? İşte detaylar...

Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl ve neden yoğun bakıma alındı?

AJANSSPOR HABER

Almanya'da yaşan Ünlü Rapçi Killa Hakan'ın yoğun bakıma alındığı açıklandı. Arkadaşı ve diğer rapçi olan Massaka, sosyal medya hesabından Killa Hakan'ın sağlık durumu iyi olmadığını ve ölüm kalım savaşı verdiğini duyurdu. İşte detaylar...

''Ölüm kalım savaşı veriyor''

Rapçi Killa Hakan'ın arkadaşı ve meslektaşı Massaka, sosyal medya hesabından duyuru yaptı. Massaka,  "Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." ifadelerini kullandı.

Killa Hakan neden yoğun bakıma alındı?

Habertürkte yer alan habere göre, Ünlü rapçi Killa Hakan, koronavirüse yakalandıktan sonra virüs böbreklerine ve akciğerlerine hasar verdi. Şarkıcının bağışıklık sistemi çöktü.

Killa Hakan daha önce duyurmuştu

Massaka'nın sağlık durumu iyi olmadığını açıkladuığı Killa Hakan, daha önce ameliyat olduğunu sevenlerine duyurmuştu. Killa Hakan, "Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlıgım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara, tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…"  paylaşımı ile sevenlerini ilk ameliyatında bilgilendirme yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler