Kim Min-Jae geri dönüyor iddiası!

İsa Kethüda
16.04.2024 - 12:38 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 12:50

Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih forması giyen Fenerbahçeli eski savunma oyuncusu Kim Min-Jae'nin geri döneceği iddia edildi... İşte detaylar...

Kim Min-Jae geri dönüyor iddiası!

AJANSSPOR-HABER

Sezon başında 50 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli karşılığında İtalya Serie A Ligi ekibi Napoli'den Alman devi Bayern Münih'e transfer olan Fenerbahçeli eski futbolcu Kim Min-Jae'nin geri döneceği iddia edildi.

Napoli'ye geri dönecek iddiası

Il Mattino'nun CN24'ten derlediği habere göre; Napoli kulübünün, yaz aylarında Bavyera ekibine gönderdiği Güney koreli savunma oyuncusunu geri getirmekle ilgilendiği belirtildi.

Kiralık düşünülüyor

Haberde, Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis'in 27 yaşındaki savunma futbolcusunu kiralık olarak geri getirmeye çalıştığı ifade edildi.

Tek sorun yıllık maaşı

Potansiyel anlaşmanın önündeki engellerden birinin, Kim Min-Jae'nin Bayern Münih'ten sezon başına kazandığı 8.5 milyon Euro'luk maaşı olduğu öğrenildi. İtalyan ekibinin bu maaşı ödemesinin zor olduğu belirtildi.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Bayern Münih ile 29 karşılaşmaya çıkan Kim Min-Jae, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Güney Koreli futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler