Kim Min-Jae, Rennes'e Transfer Olacak Mı? F.Bahçe'den Açıklama

İsa Kethüda
05.07.2022 - 14:03 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 14:58

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin, Fransa Ligi takımlarından Rennes'in Kim Min-Jae için yaptığı transfer teklifini kabul etmediği iddia edildi.

Kim Min-Jae, Rennes'e Transfer Olacak Mı? F.Bahçe'den Açıklama

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezon Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'dan transfer edilen ve başarılı bir performans göstererek Avrupa'dan birçok takımın transfer listesine giren Kim Min-Jae için Fransız ekibi Rennes ısrarını sürdürüyor.

Rennes Sportif Direktörü İstanbul'a geldi

Bilindiği üzere, Rennes Sportif Direktörü Florian Maurice'nin, Güney Koreli oyuncunun transferini sarı-lacivertli yönetimle görüşmek için cuma günü İstanbul'a geldiği iddia edilmişti.

Rennes 18 milyon Euro'yu ödemeye hazır ancak...

Bugün de Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; Rennes'in, Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae'nin 18 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu belirtildi. 

Fenerbahçe teklifi kabul etmedi

Haberde, Fransızların bu 18 milyon Euro'yu taksitli bir şekilde ödemek istediği ancak sarı-lacivertli yönetimin ödemeyi tek seferde istediği için teklifi reddettiği ve görüşmelerin şu an için tıkandığı ifade edildi. 

Fenerbahçe'den yalanlama


Ancak, konuyla ilgili bir açıklama yapan Fenerbahçe yetkilileri söz konusu haberin doğru olmadığını bildirdi. 

Nayef Aguerd'in yerine Kim Min-Jae 

Rennes Sportif Direktörü Florian Maurice, West Ham United'a transfer olan Nayef Aguerd'in boşluğunu doldurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ve ilgilendikleri oyunculardan birinin Fenerbahçe'den Kim Min-Jae olduğunu söylemişti. 

"Kim Min-Jae adaylarımızdan biri"

Maurice, "Bugünlerde Fransız takımları için transfer piyasası bir hayli durgun. Mümkün olan en kısa sürede mümkün okan en eksiksiz kadroya sahip olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aguerd'in bir kopyasını bulmak elbette mümkün değil ama Kim Min-Jae adaylarımızdan biri. Fenerbahçe kendi liginde savunma hattını önde kuruyor ve Güney Koreli oyuncu savunma arkasındaki boşlukları kontrol etme konusunda oldukça deneyimli ama bu kolay bir transfer değil" şeklinde konuşmuştu. 

İlgilenen diğer takımlar

25 yaşındaki savunma oyuncusunu Rennes'in dışında Marsilya ve Napoli de kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında yer alıyor. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe rövanş peşinde! Yıldız ismi G.Saray'ın elinden alacaklar...
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Sarı-lacivertli takım ile 3 milyon Euro karşılığında transfer olan başarılı oyuncu, geçen sezon forma giydiği 39 maçta 1 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler