Kim Min Jae transfer iddialarına cevap verdi!

02.08.2024 - 11:50 | Son Güncellenme: 02.08.2024 - 11:56

Son dakika haberleri | Bayern Münih'teki geleceği tartışılan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Kim Min Jae, transfer iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Kim Min Jae transfer iddialarına cevap verdi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

2021-2022 yılları arasında Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkatini çeken ve Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae, yükselen grafiğini İtalya'da da devam ettirerek 50 milyon Euro'ya Bayern Münih'e imza atmıştı. Güney Koreli stoperin 2023/24 sezonunda sergilediği performans eleştiri odağı oldu.

Geçen sezon ilk 11'deki yerini kaybeden Kim Min Jae'nin, yaz transfer döneminde Bayern Münih'ten ayrılacağı iddia edildi. Yıldız futbolcu bu iddialar hakkında açıklama yaptı.

"Bayern'den ayrılmayı hiç düşünmedim"

Kim Min Jae, "Bu yaz Bayern'den ayrılmayı hiç düşünmedim. "Çok çalışmak, Bayern için her şeyimi vermek ve kulübe yardım etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Mesut Özil’e paylaşım linci: "Devlet nişanı geri alınsın"
Habere Git

Fenerbahçe 19 milyon Euro'ya sattı

Ağustos 2021'de BJ Guoan'dan 3 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min Jae, Sarı-Lacivertli forma ile dikkatleri üzerine çekti. Kim Min Jae, Temmuz 2022'de 19 milyon Euro bonservis bedeliyle Serie A ekibi Napoli'nin yolunu tuttu.

Kim Min Jae'nin Fenerbahçe kariyeri

Fenerbahçe'de 40 maçta 3358 dakika süre alan Kim Min Jae, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Başarılı stoper, 5 mücadelede sarı kart, 1 maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler