Rennes Sportif Direktörü, Fenerbahçe'den Kim Min-Jae Transferi Hakkında Konuştu

Akın Ungan
28.06.2022 - 14:46 | Son Güncellenme: 28.06.2022 - 14:52

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Kim Min-Jae transfer olacak mı? Oyuncu ile ilgilenen Rennes'de Sportif Direktör Florian Maurice transfer hakkında konuştu.

Rennes Sportif Direktörü, Fenerbahçe'den Kim Min-Jae Transferi Hakkında Konuştu

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması ile gösterdiği başarılı performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Kim Min-Jae'nin transferi merak konusu oldu.

İyi bir teklif gelmesi durumunda satılması beklenen Kim Min-Jae ile ilgilenen Rennes'den açıklama geldi. Fransız kulübün Sportif Dİrektörü Florian Maurice, L'Equipe'e Fenerbahçe'nin genç stoperi hakkında konuştu.

"Kim Min-Jae çok beğendiğim bir stoper"

Maurice, "Bugünlerde transfer piyasası çok hareketli değil ancak elimden geldiğince Rennes için en rekabetçi kadroyu kurmaya çalışıyorum. Nayef Aguerd gibi bir oyuncunun benzerini bulmak kolay olmuyor. Fenerbahçeli Kim Min-Jae, benim çok beğendiğim ve oyunun mesafesini kısaltma özelliği olan bir stoper. Ancak bu transfer hiç kolay değil" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Emre Mor'un menajerinden flaş paylaşım! Fenerbahçe...
Habere Git

15 Kasım 1996 doğumlu Kim Min-Jae, geçtiğimiz sezonun başında Bj Guoan'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-Lacivertli forma ile 39 karşılaşmada görev alan 25 yaşındaki stoper, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler