Fenerbahçe'den Ayrılan Kim Min-Jae, Napoli İçin İtalya'da

26.07.2022 - 14:06 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 14:17

Fenerbahçe'den, Napoli'ye transferi beklenen başarılı stoper Kim Min-Jae, sağlık kontrollerinden geçmek için İtalya'ya gitti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Ayrılan Kim Min-Jae, Napoli İçin İtalya'da

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon BJ Guoan'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye gelen Kim Min-Jae, gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Napoli'nin radarındaki Güney Koreli stoper, İtalyan kulüple anlaştı.

20 milyon Euro'yu kabul ettiler Kim Min-Jae'yi çağırdılar

Serie A temsilcisi Napoli, Kim Min Jae ile her konuda anlaştı. Fenerbahçe'nin genç oyuncu için talep ettiği 20 milyon Euro'yu iki taksit halinde ödemeyi kabul eden kulüp, Güney Koreli futbolcuyu İtalya'ya çağırdı.

Kim, sağlık kontrolleri için İtalya'da!

Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile Avrupa'nın radarına giren Kim Mİn-Jae, her konuda anlaşma sağladığı Napoli'ye transfer olmak için İtalya'ya gitti. Başarılı futbolcu, sağlık kontrollerinden geçecek.

2,5 milyon Euro maaş

İtalyan basınına göre Fenerbahçe'ye bonservis bedeli olarak 20 milyon Euro verecek olan Napoli, Kim Min-Jae'ye ise 2,5 milyon Euro yıllık ücret ödeyecek.

"Kim Min Jae konusu benim için sürpriz oldu"

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev ile karşılaşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ilk maçtan önce yaptığı açıklamada, Kim Min Jae'nin ayrılığına ilişkin şunları söylemişti. "Kim Min Jae konusu benim için sürpriz oldu. 3 gün önce haberim oldu. Kulübümüzün Kim Min-Jae konusunda yapabileceği bir şey yok. İlgilenen takım serbest kalma maddesini ödeyip alabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler