Kim Min Jae'den Tottenham'a transfer açıklaması: ''İlgilenmiyorum''

Ali Bozkurt
26.03.2023 - 22:23 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 22:34

Fenerbahçe'nin eski savunmacısı ve Napoli'nin oyuncusu Kim Min Jae, adının transfer haberleri ile anılması hakkında açıklamalarda bulundı. Detaylar...

Kim Min Jae'den Tottenham'a transfer açıklaması: ''İlgilenmiyorum''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den Serie A ekibi Napoli'ye 18 milyon euro bedelle transfer olan Güney Koreli savunma oyuncu Kim Min Jae, adının transfer haberlerinde geçmesi hakkında gelen sorulara cevap verdi. İşte Kim Min Jae'nın açıklamaları ve detaylar...

''Napoli'ye odaklandım''

Transfer söylentileri hakkında gelen soruya cevap veren Kim Min Jae, "Transfer söylentilerinden rahatsız değilim ve ilgilenmiyorum. Bu tür saçmalıklardan çok takıma odaklanıyorum. Kazanılacak çok önemli maçlar var. Ben Napoli'ye odaklanmış durumdayım." dedi.

''Uyanık olup, ligi bitirmeliyiz''

Napoli'nin şampiyonluk şansına değinen Jae, "Sezon henüz bitmedi. Uyanık olmalıyız. Puan farkı çok da olsa ben böyle düşünüyorum. Ligde olabildiğince çok puan toplayıp Şampiyonlar Ligi'nde daha rahat odaklanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İngilizler'den yakın takip! Kim Min Jae Premier Lig yolcusu
Habere Git

''Yılın en iyi 11'ini istiyorum''

Serie A da bu sezon hedeflerinin ne olduğu hakkında gelen soruya Kim, "Bir kez ayın en iyi oyuncusu ödülünü aldım. Takım olarak başarılı olursanız bireysel olarak ödüller de alabilirsiniz. Bu sezon yılın en iyi 11'inde yer almayı hedefliyorum." dedi.

''Keşke bu haberleri yaymasanız''

Hakkında çıkan transfer iddiaları için konuşan Güney Koreli futbolcu, milli takımla Kolombiya’ya karşı oynadıkları maçın ardından açıklama yaptı. Kim Min Jae, ''Bu söylentilerin hiçbiri doğru değil. Takımıma odaklanmak istiyorum. Oynayacak çok maçım var. Bu söylentiler başlayalı 4 yıl oldu. Rahatsız edici. Keşke bu haberleri yaymasanız.'' dedi.

Premier Lig iddiası

Napoli'de gösterdiği başarılı performans sonrası Güney Koreli savunma oyuncusu Premier Lig ekibi Tottenham'ın listesine girdi. İddialara göre, İngiliz ekibi sezon sonunda Kim Min Jae için hamle yapacak.  Napoli ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki stoperin piyasa değeri 50 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler