Kim Min-Jae, Napoli'ye Transfer Oluyor

İsa Kethüda
21.07.2022 - 11:42 | Son Güncellenme: 21.07.2022 - 11:58

Fenerbahçe'de UEFA Şampiyonlar Ligi listesine dahil edilmeyen ve transferi an meselesi olan Kim Min-Jae, İtalyan ekibi Napoli'ye gidiyor. İşte detaylar.

Kim Min-Jae, Napoli'ye Transfer Oluyor

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli, Rennes'in uzun süredir kadrosuna katmak istediği ve anlaşmaya vardığı iddia edilen Kim Min-Jae transferinde mutlu sona ulaşan taraf oldu.

Napoli, tüm planları değiştirdi

Fransız ekibi Rennes'in transferini bitirme aşamasına geldiği Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae için son anda devreye giren Napoli, tüm planları bir anda değiştirmişti.

20 milyon Euro

İtalyan ekibi, 20 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini karşılamayı kabul ederek 25 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamayı garantiledi. 

İş imzaya kaldı

Sabah'ın derlediği ve İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre Napoli, dün sabah oyuncu hakları ve komisyonla ilgili ayrıntıları belirledi, iş imzaya kaldı.

Geçen sezonki performansı

Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Güney Koreli savunma oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 39 maçta 1 gol kaydetti ve 5 kez de sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Olay iddia! "Bu eşleşme 180 dakikada bitmeyebilir"
Habere Git

3 milyon Euro'ya transfer oldu

25 yaşındaki savunma oyuncusu geçen sezon Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'dan 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Nino, F.Bahçe'ye pahalı geldi! Gözler Henrique'de...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler