Napoli Kim Min-Jae'yi Manchester United'a Gönderip Nelsson'u Transfer Edecek

Ali Bozkurt
22.05.2023 - 13:49 | Son Güncellenme: 22.05.2023 - 14:01

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer oluyor. Genç oyuncnun alternatifi ise Galatasaraylı Nelsson oldu.

Napoli Kim Min-Jae'yi Manchester United'a Gönderip Nelsson'u Transfer Edecek

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, İtalyan ekibiyle gösterdiği performans sayesinde Premier Lig devinin dikkatlerini çekti. Güney Koreli oyuncunun transfer olması halinde yerine ise Galatasaraylı Victor Nelsson'un transfer edileceği iddia edildi. Detaylar...

Kim Min Jae'nin takımı belli oldu

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, Kim Min-Jae'nin Manchester United'a transferi neredeyse tamamlandı. Başarılı savunmacının Manchester şehrinde ev baktığı iddia edildi. Sezon sonunda resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Kim Min Jae'nin bonservis bedeli belli oldu

Napoli'nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Güney Koreli savunma oyuncusu için İngiliz ekibi Manchester United, servet ödeyecek. Premier Lig devi genç oyuncunun bonservisini almak için 56 milyon Sterlin'i gözden çıkardığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Terim, City'de Pep
Habere Git

Kim Min Jae'nin yerine Victor Nelsson

Napoli, Güney Koreli oyuncunun takımdan ayrılması durumunda alternatif isimleri belirledi. Listede Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson'un yer aldığı ifade edildi. Napoli, Kim Min Jae'nin transfer olmasından hemen sonra Galatasaray'ın kapısını çalacak.

Napoli'nin savunmacı listesi hazır

İtalyan ekibi Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasından dolayı Kim Min Jae'nin yerini erken doldurmak istiyor. Manchester United ile sözleşme imzalanması halinde listede ayrıca Ajax'tan Justin Timber ve Atalanta'dan Giorgio Scalvini'nin ismi de yer alıyor.

Kim Min Jae'nin performansı

Bu sezon 34'ü Serie A olmak üzere 44 maçta görev yapan 26 yaşındaki savunmacı bu mücadelelerde iki kez gol atarken iki kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler