Luciano Spalletti: "Kim Min-Jae Dünyanın En İyi Stoperi"

İsa Kethüda
13.03.2023 - 10:48 | Son Güncellenme: 13.03.2023 - 10:57

İtalya Ligi takımlarından Napoli'yi çalıştıran Luciano Spalletti, Fenerbahçeli eski oyuncu Kim Min-Jae'nin dünyanın en iyi stoperi olduğunu söyledi...

Luciano Spalletti: "Kim Min-Jae Dünyanın En İyi Stoperi"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Fenerbahçeli eski oyuncu Kim Min-Jae'nin dünyanın en iyi stoperi olduğunu söyledi. İşte detaylar...

"Kim Min-Jae dünyanın en iyi stoperi"

Spalletti, "Kim Min-Jae her maç en az 20 tane inanılmaz işler yapıyor. Bence o şu anda dünyanın en iyi stoperi. Top ayağındayken koşmaya başladığında, topu 5 saniye içerisinde rakip ceza sahasına sokabiliyor" dedi. 

"Fiziksel yeterliliği çok üst seviyede"

Açıklamalarına devam eden Spalletti, "Ona anlattıklarınızı iyi dinleyerek maça çıkar. Fiziksel yeterliliği çok üst seviyede" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus suskunluğunu bozdu: "Ayrılığı..."
Habere Git

18 milyon Euro'ya transfer oldu

Bilindiği üzere, Güney Koreli savunma oyunucusu Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden ve serbest kalma bedeli 45 milyon Euro olan 26 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon forma giydiği 33 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti. 

Manchester United yakından takip ediyor

Öte yandan, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın da başarılı savunma oyuncusu için harekete geçtiği öğrenildi. Manchester United scoutları uzun bir süredir Kim Min Jae'yi tribünden takip ediyor. 

İlgini Çekebilir
Orkun Kökçü'den OneLove kararı: "Farklı amaçla kuruldu"
Habere Git

Napoli araya açtı

Öte yandan, son lig maçında Atalanta'yı sahasında 2-0'la geçen Napoli, topladığı 68 puanla lider durumda bulunuyor. Napoli'yi 50 puanla Inter takip ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler