Kim tutar seni, kim tutar!

05.04.2017 - 10:43 | Son Güncellenme: 05.04.2017 - 10:43

TFF 1. Lig'de solukları kesen, heyecandan heyecana sokan bir haftayı geride bıraktık. 26. hafta üstte ve altta tam bir adrenalin fırtınasına şahitlik ettirdi.  Evkur Yeni Malatyaspor ezeli rekabette zor eşikten kurtulma çabasındaki Elazığspor'u bu sezonun sürpriz golcüsü Eren Tozlu'nun tek golü ile yenip, İstanbul'da zaferler serisini sürdürdü.

ZORDAKİ RAKİPLERİNİ YENDİ!

Y. Malatyaspor son 7 haftanın 6'sını kazanırken, sadece bir kez berabere kaldı. Son üç maçında ise, Şanlıurfaspor, Manisaspor ve Elazığspor gibi ligde kalma çabasındaki rakiplerini yendi.Sarı kırmızılılar ligin en çok zirvede kalan takımı.

KIYASIYA İKİNCİLİK YARIŞI!

1.Lig'de iki direkt, bir endirekt şampiyon çıkıyor desek, çok da yanlış bir ifade kullanmamış oluruz. İlk iki sıra direkt, üçüncü takım Play Off'lar sonrası Süper Lig'e çıkıyorlar. Lider Y. Malatyaspor'un alıp başını gittiği ligde, kıyasıya bir ikincilik yarışı olacak.Sivasspor 46 puanla ikinci ama yerinde rahat değil. Takipçilerinden, Eskişehirspor'un 45, Göztepe'nin 43 puanları var.

BUZ GİBİ LİDER!

TFF 1.Lig'deki takımlar kadar takımların başlarındaki hocalara da bir bakarsak, bu ligin önemini daha iyi idrak ederiz. İrfan Buz sahalarımızda yeni bir teknik adam ve önemli isimleri gerisinde bıraktı. Sivasspor'un başında Samet Aybaba, Eskişehirspor'un başında Mustafa Denizli, Göztepe'nin başında Yılmaz Vural ve Giresunspor'un başında Yücel İldiz gibi futbolumuzun gözbebeği isimler var.

ERİŞ/İM!

Mersin İdman Yurdu'nun müthiş direnişinin farkında mısınız? Teknik Direktörlüğe Levent Eriş geldikten sonra adeta küllerinden yeniden doğan, ligde tutunmaya çalışan, kaybetmemeyi alışkanlık yapan bir MİY seyrediyoruz. Dördü Levent Eriş komutasında tam sekiz haftadır kaybetmiyorlar. Bu hafta oynayacakları Manisaspor maçı nefesleri kesecek. Kaybeden çok şey kaybedecek, kazanan avantaj yakalayacak.

Senin için hazırladığımız haberler