Rıdvan Dilmen Konyaspor-Fenerbahçe maçını yorumladı

Feride Kara
29.08.2022 - 20:13 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 22:04

Spor Toto Süper Lig'de 4.haftada Konyaspor ile Fenerbahçe karşılaşırken maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen yorumladı.

Rıdvan Dilmen Konyaspor-Fenerbahçe maçını yorumladı

 4.haftada Konyaspor ile Fenerbahçe karşılaşırken maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen yorumladı.

Valencia atılınca Serdar'ı aldı

Rıdvan Dilmen "Maçın ilk yarısını kaçıranlar için bir kayıp yok. Ofsayt rekoru kırılmış olabilir ilk yarıda. Pozisyon kırmızı kart ve ofsayt dikkat çekici dakikalar. Lemos çıkınca Serdar girdi. İlk yarıda kaleci yere yatmadı. Jesus rotasyonda yapmış. Orjinal mevkisinde oynamayan bir kaç oyuncusu vardı. Valencia atılınca Serdar'ı aldı.

Adil Valencia'yı tahrik etti

Adil'in sarısı var. Adil Valencia'yı tahrik etti iki kere ama vurması gerekmiyordu. Hakem son anda vururken gördü. Fenerbahçe'nin başına dert açabilir savunmayı öne çıkarması ve ofsayt taktiği. Konyaspor psikolojik olarak ben kaybetmem diyor. Sol bekte Jesus'un Alioski'yi alabilir. Emre'yi de çıkarabilir. Hızlı bir oyuncu alabilir Jesus oyunu değiştirmek için. 

Emre Mor baskısız Karagümrük'le başka burası başka

Konyaspor'un son yıllarda bakınca çok oyuncu değişmiyor. Set oynamayı seven takımlar oluyor İlhan hocayla. Jesus bol rotasyonla yeni kadrolarla sahaya çıkıyor. Hocanın kafasındaki sistemi anlayabiliyorum. Emre Mor baskısız Karagümrük'le başka burası başka. Futbol rakiple oynanır. Başakşehir ve Konyaspor gibi takımlarla Fenerbahçe sıkıntı yaşayabilir. Savunma arkasına bir çok top atıldı ve tehlikeli oldular. Ofsayt sebebiyle penaltı sayılmadı. Konyaspor 12-13 kez ofsayt pozisyonuna girdi

11'e 11'de Konya galibiyete yakındı

Fenerbahçelileri üzen İstanbul dışı çıkan takımda hiç keyif almadılar. Peres dışında kendisini gösteren oyuncu yoktu. Irfan Can ile Ferdi'nin pozisyonu vardı. Ruhsuz bir hali ölü toprağı serpilmiş gibi. Kimse kendisini kandırmasın 11'e 11'de Konya galibiyete yakındı

Ümraniye üç attı beş kaçırdı

Burda top Jesus'ta. Bugün takımın mental olarak kötü olması. Çok ciddi olarak senin oynamak istememen ve takımın arzusuz olması. Esnek bir teknik adam. Başakşehir gibi bir takıma karşı savunma arkası topları tehlikeli olabilir. Rakibe göre sistem belirlemek gerekir. Ümraniye üç attı beş kaçırdı. Konyaspor kalecisi tehlike yaşamadan maçı bitirdi. 

Crespo oynamalıydı

Fenerbahçe'de Kadıköy'de taraftar 12. adam olarak çok etkiliyor. Serdar Aziz'i arıyor Fenerbahçe Arao orda oynamaz. Konyaspor gibi savaşcı takımlara karşı Crespo oynamalıydı Arao burda ne baskı yapıyor ne savunma yapıyor. Adil kaşıdı kaşıdı tahrik etti. Atilla Karaoğlan iyi bir 4. hakem olarak dikkat çekti. 

Senin için hazırladığımız haberler