Fenerbahçe'nin Bir Golünü Atan King, Konyaspor Maçından Sonra Konuştu

25.02.2023 - 21:23 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 21:38

Fenerbahçe, Konyaspor karşısında 4-0 kazandı. Sarı-Lacivertliler'de Joshua King, Attila Szalai ve yeni transfer Oosterwolde maçın ardından açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin Bir Golünü Atan King, Konyaspor Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de Kahramanmaraş merkezli feci deprem nedeniyle ertelenen 23. hafta maçları oynandı. Fenerbahçe, Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de 4-0 kazanan Sarı-Lacivertliler'de Joshua King, Attila Szalai ve yeni transfer Jayden Oosterwolde açıklamalarda bulundu.

Lincoln vurdu, King'e çarptı!

Enner Valencia'nın iki golünün ardından Joshua King, Konyaspor karşısında farkı 3'e çıkardı. Ceza sahası içi sağ tarafında rakiplerinden sıyrılan Rossi, arka direğe ortaladı. O bölgede yükselen Enner Valencia, topu ceza sahası dışına indirdi. Lincoln'ün gelişine şutu, Joshua King'e çarparak yön değiştirdi ve ağlarla buluştu.

"Herkes çok ama çok üzüldü"

Joshua King, önce Kahramanmaraş depremi hakkında konuşarak sözlerine başladı. King, "Türkiye açısından zor haftalar yaşandı. Türkiye'deki insanlar değil tüm dünya çok üzüldü. Herkes çok ama çok üzüldü" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, SAYGIYLA
Habere Git

"Bu olay futboldan çok daha mühim"

Açıklamasına devam eden King, "Sadece Fenerbahçe değil, tüm Türk kulüpleri de ellerinden geleni yaptı. Herkes yardımcı olmaya çalıştı. Hayatlarını kaybedenlerin yakınlarının hissettiklerini hissetti. Bu olay futboldan çok daha mühim. Umarım Türkiye yaralarını sarar" dedi.

"Daha önce böyle birlikte hareket edebilen bir ülke görmedim"

King, "Maalesef hayatını kaybedenleri geri getiremiyoruz. Herkes için üzücü bir durum. Daha önce böyle bir afetten sonra bu tarz birlikte hareket edebilen bir ülke görmedim. Tüm futbol paydaşları birlikte olduklar. Bence çok anlamlıydı. Burada beraber olmak çok önemliydi. Bunu da yapabildiğimizi düşünüyorum. Elimizden gelenin en iyisi şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Oosterwolde: "Türkiye büyük bir afet yaşadı, ben de çok üzgünüm"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde, ilk kez Kadıköy'de taraftarın önüne çıktı. Maçın ardından konuşan sol bek, "Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduk. Türkiye büyük bir afet yaşadı. Ben de çok üzgünüm. İyi hazırlanmıştık ve aldığımız galibiyetten dolayı mutluyuz" açıklamasını yaptı.

Szalai: "Korkunç bir trajedi"

Maçta son golü atan Attila Szalai ise şunları dile getirdi: "Bu depremden etkilenen insanlar için çok üzgünüz. Korkunç bir trajedi. Bütün dünyanın bir araya gelip yardım etmeye çalışması çok önemli. Bugün de 3 puan ve performans için mutluyuz, bir şekilde devam etmeliyiz"

Senin için hazırladığımız haberler