Kingsley Coman için flaş gelişme! Kiralanıyor...

12.08.2024 - 18:52 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 18:59

Fenerbahçe'nin de güdemine gelen, Bayern Münih'in gözden çıkardığı ve ayrılığına sıcak baktığı Kingsley Coman, kiralık transfere hazırlanıyor. İşte detaylar...

Kingsley Coman için flaş gelişme! Kiralanıyor...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezon, Thomas Tuchel liderliğinde tarihinin en kötü sezonlarından birine imza atan Bayern Münih, Bundesliga'da şampiyon Bayer Leverkusen'den 18 puan fark yedi ve ligi 3'üncü sırada tamamladı.

Kompany'ye emanet

Yeni sezonda öncelikle teknik direktör değişikliğine giden Bayern Münih, takımı Belçikal çalıştırıcı Vincent Kompany'ye emanet etti.

Dev bonservis harcandı

Kadrosuna birçok yeni takviye yapan Alman ekibi; Michale Olise, Joao Palhinha, Hiroki Ito ve Bryan Zaragoza gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Bayern Münih bu isimlere 140 milyon Euro'dan fazla bonservis ücreti harcadı.

Ayrılıklar planlandı

Takımdan birçok ismi de göndermek isteyen Münih temsilcisi, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraou, Serge Gnabry, Leon Goretzka ve Kingsley Coman gibi yıldızlarıyla yollarını ayırmaya sıcak bakıyor.

F.Bahçe ile anıldı

Bu isimlerden biri olan Kingsley Coman, daha önce Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile anılsa da girişimler ciddi bir boyut kazanmadı. Coman için yeni bir gelişme yaşandı.

Arsenal istiyor

Football Inside'da yer alan habere göre; Mikel Arteta liderliğinde Premier Lig'in yeni sezonuna hazırlanan Arsenal, Kingsley Coman'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Topçular lakaplı İngiliz devinin, sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurtmak istediği de belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler