"Kira borcunu ödememişler"

18.06.2020 - 17:29 | Son Güncellenme: 18.06.2020 - 17:31

Beşiktaş'ın eski idarecisi Hasan Bozkurter, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı!

"Kira borcunu ödememişler"

Beşiktaş'ın eski idarecisi Hasan Bozkurter, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Beşiktaş Akatlar Mehmet Üstünkaya Tesisleri nasıl tekrardan hizmete açıldı? Mehmet Üstünkaya Tesisleri neden kapanmıştı?

"Eski yönetim kirayı ödememiş"

Beşiktaş Akatlar Mehmet Üstünkaya Tesisleri'nin açılmasında büyük pay sahibi olan Beşiktaş'ın eski idarecisi Hasan Bozkurter, "Biz yönetime geldiğimiz zaman bir toplantı yaptık. Akatlar'daki bu tesisin yeniden hayata geçirilmesi gerektiğini konuştuk. İstanbul'un akciğeri gibi bir yer. Bu güzel tesisi yeniden Beşiktaşlıların hizmetine açtığımız için çok memnunuz. Yaklaşık 5-6 aydır çalışıyoruz. Burasının borçlarının hepsi temizlendikten sonra işleme başlayabildik. Oranın mülkiyeti Beşiktaş Belediyesi'nin. Geçmiş yönetim neden borçlarını ödememiş bilmiyorum. Beşiktaş buraya 900.000 Lira para yatırdı. Ahmet Nur Çebi'nin büyük emekleriyle burası açıldı. Geçmiş yönetimin kira borcu sebebiyle burası kapalıydı" şeklinde konuştu.

Başka Beşiktaş yok!

Hasan Bozkurter son olarak "Bırakmam Seni" kampanyasına değindi. Bozkurter, "Mehmet Üstünkaya'nın döneminde de "Kibrit Çak" kampanyası yapmıştık. Şu anda da benzer bir dönemdeyiz. Beşiktaş'ın eski forması kırmızı beyazdır. Bağımsız Savaşı döneminde sporcularımız cepheye gittiği için bizim renklerimize siyah eklendi. Siyah renginin anlamı matemdir. Kulübümüze sahip çıkmaya devam etmeliyiz. Başka Beşiktaş yok. Beşiktaşlılık bilincini herkese yaymalıyız" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler