Kira sözleşmesini iptal etti. Krunic Fenerbahçe'ye imza atıyor

16.12.2023 - 12:51 | Son Güncellenme: 16.12.2023 - 13:02

İtalyan basını Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Bosna Hersekli ön libero Rade Krunic'in transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

Kira sözleşmesini iptal etti. Krunic Fenerbahçe'ye imza atıyor

Devre arasında yapacağı takviyelerle ilgili kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapan Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Rade Krunic'le ilgili flaş bir iddia geldi. 

İtalyan basını, bir süredir adı sarı lacivertlilerle anılan Serie A ekibi Milan'ın 29 yaşındaki orta sahası Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye imza atmaya yakın olduğunu ileri sürdü.  

İlgini Çekebilir
Alman devleri yarışa girdi! İşte Ferdi Kadıoğlu için belirlenen bonservis
Habere Git

Fenerbahçe Krunic ile anlaştı

Calciostyle'da yer alan habere göre, Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli'nin Ismael Bennacer'in takıma geri dönmesi ve Boşnak futbolcunun ekonomik isteklerini engellememek için takımdan ayrılmasına onay verdiği Krunic ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlandı.

Yıllık 3,5 milyon euro kazanacak

Haberde, Fenerbahçe'nin tücrebeli orta saha ile 2006 yılına kadar sürecek yıllık 3,5 milyon ve bonuslardan oluşan bir sözleşme imzalayacağı kaydedildi. 

Evinin sözleşmesini iptal etti

Haberde ayrıca dikkat çekici bir ayrıntıya yer verilerek rade Krunic'in, Porta Nuova'da bulunan dairesinin kira sözleşmesini geçen hafta sonlandırdığı bildirildi. Bu durumun da yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye transferine dair önemli bir ipucu olduğu aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler