"Kırgınlık kalmadı, sıfırlanıp geldim"

20.08.2020 - 16:26 | Son Güncellenme: 20.08.2020 - 16:26

Son dakika haberi... Beşiktaş'a geri dönen Oğuzhan Özyakup, PAOK maçı ve siyah beyazlılarda yaşadıklarına değindi. Peki Oğuzhan Özyakup ne dedi? İşte detaylar..

Beşiktaş'ın HelpSteps projesinin lansmanında konuşan Oğuzhan, PAOK ile yapılacak Şampiyonlar Ligi 2. tur ön eleme maçı ile iglili olarak, "PAOK maçımız önemli. Kısa bir kamp dönemi yapıyoruz. Kesinlikle Şampiyonlar Ligi’ne katılmamız gerekiyor. Futbolcular için üst düzey bir turnuva. Mali açıdan da önemli. Kulübe kazandıracak şeyleri var. Bizim ligdeki hedefimiz şampiyonluk. Gidenler ve gelenler oldu. Güzel bir oyuncu grubumuz var. Hedefimiz şampiyonluk. Bunu başarmak istiyoruz" dedi.

Süper Lig'de bu sezon 40 maç yapılacak olması ve maç saatleri ile ilgili soruya da cevap veren Beşiktaşlı orta saha, "Bizim için önemli bir soru. Futbolcular idmandan çok maç oynamak ister. 3-4 günde bir maç bizim için güzel. Zorlu maçlar da olacak. Bir yenilgi sonrası bir maç daha olsa da telafi etsem dersin. Çoğu futbolcu öğlen 4-5’te oynamak ister. Bütün gün maçı beklemiyorsun. Herkes maçı izleyebilir. Kadın, erkek herkes maçı izleyebilir. Benim tercihim, her zaman 4-5 gibi saatlerde oynamak olur. Tabii karar bize kalmamış durumda. Benim için uygun saatler" dedi.

Beşiktaş'ta geçen sezon yaşadıklarına ve devre arasında Feyenoord'a kiralanmasına da değinen Oğuzhan, "Kırgınlık artık kalmadı. O dönem bazı şeyler istediğim gibi olmadı. 2 sene şampiyonluk gördüm. Hollanda’ya gidip tamamen sıfırlanıp geldim. Uzun bir süredir orada değildim. Pandemi dönemine denk geldi. Annem ve babamın orada olması bana çok şeyi fark ettirdi. Sıfırlandım ve geldim. Sergen Hoca ile gitmeden önce görüştük. Ben gitmeden 1 gün önce geldi. Ben kararımı vermiştim. Yapmam gereken oydu. Karşı tarafa da sözümüz vardı. Aksi bize yakışmazdı. Ben burada çok güzel günler gördüm. Beşiktaş’ın hedefi her zaman zirvedir. Benim de hedefim öyle. Kendime güveniyorum. Buna da inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler