Kırkpınar şampiyonunu tuş eden telefon! Nişanlısı onu sildi

Cüneyt Muharremoğlu
28.04.2021 - 14:30 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 14:33

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan ve Survvor'a katılan İsmail Balaban, nişanlı şoku yaşıyor. Annesiyle telefonda konuşan İsmail Balaban, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" sözleriyle adeta yıkıldı. Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan, Instagram hesabındaki İsmail Balaban ile olan profil fotoğrafını sildi. İşte detaylar...

Kırkpınar şampiyonunu tuş eden telefon! Nişanlısı onu sildi

AJANSSPOR HABER
Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan bölümünde iletişim oyunu heyecanı yaşandı. Ödülü kazanan yarışmacılar tek tek anneleriyle konuşup hasret giderdi. Ancak annesini arayan İsmail Balaban, nişanlısı hakkında duydukları karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

 "NİŞANLIN, BIRAKIP GİTTİĞİN KIZ DEĞİLMİŞ"

İsmail Balaban'ın annesi telefonda "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" dedi. Bunun üzerinde konseyde İsmail Balaban ile konuşan Acun Ilıcalı, "Eğer istiyorsan sana Gamze'yle görüşme hakkı vereceğiz" teklifinde bulundu. Ancak İsmail, nişanlısı Gamze ile görüşmek yerine annesiyle konuşmak istediğini yaşananları ondan öğrenmek istediğini belirtti.

İSMAİL BALABABAN İLE OLAN FOTOĞRAFINI SİLDİ

Bu yaşananların ardından tepkisiz kalmayan Gamze Atakan, Instagram hesabındaki İsmail Balaban ile olan profil fotoğrafını sildi. Kayınvalidesi tarafından "Yılan" diye anılan Gamze Atakan, hakkındaki iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

"ANNEM KONUŞTUKLARINI KİMSENİN DUYMADIĞINI ZANNETTİ"

Öğrendikleri karşısında büyük bir yıkım yaşayan İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban, Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Annesinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Balaban, "Öncelikle herkese merhabalar. Dün yaşanan malum olaylarla ilgili açıklama yapma gereği duydum. Bu konular her ailede olabilecek problemlerdir. Annemin İsmail ile olan konuşması kimsenin duymadığını farz ederek yaptığı saf duygular ile yapılmış bir konuşmadır. (Yanında olamadığım için maalesef duruma engel olamadım) Burada her iki taraf için de olumsuz bir durum söz konusu maalesef. Konuların buralara gelmesini hiçbir şekilde istemezdik. Buradan bir şeyler çıkarmaya çalışanları, olayları farklı yönlere çekmeye çalışanları duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu konu hakkında daha fazla konuşulmamasını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler