Kırmızı kart gören Araujo'dan İlkay Gündoğan'a cevap!

Orhan Gülek
18.04.2024 - 16:35 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 16:46

La Liga haberleri.... Barcelona forması giyen Ronal Araujo, geleceğiyle ilgili konuştu ve İlkay Gündoğan'ın sözlerine cevap verdi.

Kırmızı kart gören Araujo'dan İlkay Gündoğan'a cevap!

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona 3-2'nin rövanşında kendi sahasında PSG'ye 4-1 yenildi, dev organizasyona havlu attı. Mbappe 2 golle yıldızlaşırken, kırmızı kart gören Araujo'nun yaptığı hareket çok konuşuldu. İlkay Gündoğan 90 dakika sonrası takım arkadaşına tepki gösterdi.  

Ronal Araujo ise bugün yaptığı açıklamada geleceğiyle ilgili konuştu ve İlkay Gündoğan'ın sözlerine cevap verdi.

Araujo: "Her şey yolunda gidiyor"

İlk olarak Katalan ekibiyle yeni sözleşme görüşmeleri için konuşan Araujo, "Her şey yolunda gidiyor. Menajerimle görüşmeye başladılar. Sezon sonunda masaya oturacaklar." ifadelerini kullandı.

"Sonuna kadar her şeyimi vereceğim"

Barcelona'da mutlu olduğunu söyleyen Uruguaylı savunma oyuncusu, "Geleceğim hakkında sürekli konuşuluyor ve her zaman da konuşulacak. Ailem ve ben Barcelona'da çok mutluyuz. Sahaya her çıktığımda bunu gösteriyorum. Sonuna kadar her şeyimi vereceğim." sözlerini sarf etti.

İlkay Gündoğan'ın maç sonu açıklamalarına cevap

Şampiyonlar Ligi'ndeki Paris Saint-Germain maçında kırmızı kart gören Araujo, takım arkadaşı İlkay Gündoğan'ın maç sonu açıklamalarıyla ilgili gelen soruya da cevap verdi. 25 yaşındaki futbolcu, "O açıklamalarla ilgili düşüncelerimi kendime saklamayı tercih ediyorum. Saygı duyulması gereken değerlerim var" ifadelerini kullandı.

Peki İlkay Gündoğan, PSG maçı sonrası ne demişti?

İlkay Gündoğan, PSG maçının ardından, Araujo'un gördüğü kırmızı kartla ilgili, "Hayal kırıklığına uğradım. Burası Şampiyonlar Ligi, rakip kim olursa olsun, bir oyuncunuz atıldığında geri dönmeniz kolay değildir. Kırmızı karttan önce oyunun kontrolünün bizde olduğunu hissediyorduk. Eğer bu faulse, kırmızı karttır. Böyle kritik bir anda topu alacağınızdan emin olmanız gerekiyor. Eğer topu alamıyorsanız, bırakmanız gerekir. Golü yemeyi ya da oyuncuyu kaleciyle karşı karşıya bırakmayı tercih ederim. Oyunun bu kadar başında bir kişi eksik kalmak sizi öldürür" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler