Antalyasporlu Alassane Ndao Beşiktaş Maçından Sonra Konuştu

07.05.2023 - 00:08 | Son Güncellenme: 07.05.2023 - 00:21

Süper Lig'de Antalyaspor, Beşiktaş karşısında 3-1 kaybetti. Maçın ardından Antalyaspor'un futbolcusu Alassane Ndao açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Antalyasporlu Alassane Ndao Beşiktaş Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor, evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Kırmızı-Beyazlı takım 1-0 öne geçtiği mücadeleyi 3-1 kaybetti. Karşılaşmanın ardından Antalyaspor'dan Alassane Ndao açıklamalarda bulundu.

"İyi savunduk ve devreye önde girdik"

Ndao, "Çok güçlü bir rakibe karşı oynadık. Topa sahip olan bir rakip. İyi savunduk ve buna rağmen bir de gol bulduk ve devreye 1-0 önde girdik" ifadeleri ile maçı değerlendirmeye başladı.

"Yediğimiz kırmızı kart her şeyi değiştirdi"

Sözlerine devam eden futbolcu, "İkinci yarıya da aynı strateji ile sahaya çıktık. Yine iyi savunduk. 1-1'e gelen maç. Atacağımız 1 golle belki yine bize gelecek bir maçta yediğimiz kırmızı kart her şeyi değiştirdi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
"Konuşursam konu çok farklı yerlere gider"
Habere Git

"2 gol bu maçın hikayesini aleyhimize çevirdi"

Ndao, "Çok zorlu bir rakibe karşı oynadığımızın farkındayız. Bundan dolayı yediğimiz son dakiikalardaki 2 gol bu maçın hikayesini aleyhimize çevirdi" şeklinde konuştu.

"Kırmızı karttan sonra hücuma çıkamadık"

Alassane Ndao, "Kırmızı karttan sonra hücuma çıkamadık. Topa sahip olamadık. En azından onu yapabilirdik, oyunu sakinleştirmek için. Sonuç olarak elimizden geleni yaptık ama 10 kişi kaldıktan sonra böyle bir rakibe karşı mücadele vermek de kolay değildi. Sonuçta mağlup olduk" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler