Alanyaspor Maçından Sonra Beşiktaş'tan N'Koudou, Salih Uçan ve Berkay Vardar Açıklama Yaptı

15.08.2022 - 00:08 | Son Güncellenme: 15.08.2022 - 00:18

Süper Lig'de Alanyaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş'ta, 3-3 berabere biten maçın ardından kevin N'Koudou, Salih Uçan ve Berkay Vardar açıklama yaptı.

Alanyaspor Maçından Sonra Beşiktaş'tan N'Koudou, Salih Uçan ve Berkay Vardar Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İlk yarım saatte 3-0'lık skor avantajını elde eden Beşiktaş'ta Emrecan Uzunhan'ın 37. dakikada gördüğü kırmızı kart, işleri tersine çevirdi.

İlk devrenin sonunda kalesinde golü gören Kara Kartal, ikinci yarıda da avantajını koruyamadı. 3-3 berabere biten maçtan sonra Siyah-Beyazlı oyunculardan Kevin N'Koudou, Salih Uçan ve Berkay Vardar açıklamalarda bulundu.

Berkay Vardar: "Talihsiz bir şekilde kırmızı kart gördük"

Berkay Vardar, "Maça iyi başladık, 3-0 öne geçtik. Ondan sonra talihsiz bir şekilde kırmızı kart gördük. Skoru tutamadık, olmadı." ifadelerini kullandı.

Salih Uçan: "Devre arasına hiçbir zaman gol yiyerek girmemek lazım"

Salih Uçan, "Erken bir gol bulduk. Bizim için baya moral olmuştu. Alanyaspor deplasmanı her zaman zordur. 3-0'ı bulduk. Devre arasına hiçbir zaman gol yiyerek girmemek lazım. Psikolojik olarak düşürüyor. 3-0 olduktan sonra maç 3-3 bitmemeli. Elimizden 3 puan gitti. Futbolda bunlar var. Her türlü maç dönebilir. Bugün koruyamadık." şeklinde konuştu.

N'Koudou: "Kırmızı karta kadar maçın inanılmaz hakimiydik"

Siyah-Beyazlılar'ın ilk golünü kaydeden Kevin N'Koudou, "Ne söyleyeceğimi pek bilmiyorum. Çok iyi başladık maça. Kırmızı karta kadar maçın inanılmaz derecede hakimiydik. İkinci yarı bambaşka senaryo oldu. Kazanmayı hak ediyorduk. Kazanmak için çok iyi mücadele ettik ama olmadı." dedi.

"Kırmızı kart bizi çok etkiledi"

Konuşmasına devam eden futbolcu, şunları söyledi: "Üzgünüm. 2 puan kaybettik kesinlikle. 1 puan için oynayacak bir takım değiliz. Maça baktığımız zaman çok iyiydik. Kırmızı kart, maçın dönüm noktası oldu. Kırmızı kart bizi çok etkiledi. Kaybettiğimiz 2 puana üzülüyorum. İstanbul'a döndükten sonra kafamızı toparlayacağız ve bu maçı bir şekilde unutacağız."

Senin için hazırladığımız haberler