Kırmızı kartı gördü, cezayı ödedi! Ronaldo yine sahnede...

30.03.2020 - 22:02 | Son Güncellenme: 30.03.2020 - 22:02

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun, İtalyan ekibiyle çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçı olan Valencia karşılaşmasının ardından tüm takıma iMac almak zorunda kaldığı öğrenildi.

İki sezon önce Real Madrid’den 117 milyon Euro karşılığında Juventus’a transfer olan Cristiano Ronaldo, yeni takımıyla çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında kırmızı kart görmüştü. Valencia ile oynanan maçta oyundan atılınca gözyaşlarını tutamayan Cristiano Ronaldo’nun, ceza olarak tüm takıma bilgisayar (iMac) aldığı belirtildi.

O dönem Juventus’un başında olan Massimiliano Allegri’nin katı disiplin kurallarından kaçamayan Cristiano Ronaldo, kırmızı kart görmenin cezası olarak takım arkadaşlarına bilgisayar almak zorunda kaldı. Uzun süre kırmızı kartı haksız yere gördüğünü savunan ve bilgisayar almamak için ayak direyen Ronaldo’nun, verilen cezaya iki ay sonra uyduğu öğrenildi.

Ronaldo, deplasmanda oynanan maçta rakibi Jeison Murillo’nun saçını çektiği için hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

"Evet hepimiz bilgisayar aldık"

Juventus’un kalecisi Wojciech Szczesny’nin ülkesinde yayınlanan talk şov programı Prosto w Szczene’ye bağlanarak yaptığı açıklamada “Evet hepimiz bilgisayar aldık. Ancak bu biraz zaman aldı. Çünkü Ronaldo, yanlış bir şey yapmadığını ve kartın haksız olduğunu söyledi. Uzun süren tartışmalardan sonra, iki ayın sonunda Ronaldo iMacleri aldı” dedi. (Skor Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler